Team Sportaccommodaties Leiden zoekt Zweminstructeur

Vind je het leuk om kinderen en volwassenen te leren zwemmen? En heb je bovendien gave ideeën voor activiteiten in en om het bad, van aquaboarden tot zwemfeestjes of lessen op muziek? Dan is de functie van zweminstructeur in de (drie) Leidse zwembaden echt iets voor jou! Behalve zorgen dat zoveel mogelijk Leidenaars echte waterratten worden (Leiden is een waterrijke stad), heb je veel gelegenheid om leuke activiteiten te organiseren in en om het water. Je streeft naar de beste service voor de bezoekers en je collega’s in het zwembad. Je houdt de veiligheid en hygiëne van de zwembaden goed in de gaten, onder andere door toezicht te houden op de zwemmers die aan het recreëren zijn. Je draait je hand niet om voor klusjes in en om het bad, zoals schoonmaken en je zorgt dat alles goed blijft functioneren. Je onderneemt actie bij storingen of als er iets kapot gaat. Met andere woorden: een afwisselende functie, waar ruimte is voor jouw gevoel voor gastvrijheid, verantwoordelijkheid én voor jouw creativiteit!

Wat vragen wij van jou?

Jij hebt echt plezier in je werk en dat zien we terug in de enthousiaste manier waarop je van elke les iets speciaals probeert te maken. Je vindt het leuk om nieuwe dingen op te pakken, want je leert graag en zo ontwikkel je ook jezelf. Dat je voor je baan ook ’s avonds en in het weekend aan het werk bent, vind je volkomen vanzelfsprekend. Verder beschik je over:

  • Het diploma zwemonderwijzer of CIOS met aantekening zwemmen.
  • Applicaties voor specialistische activiteiten.
  • Diploma’s Bedrijfshulpverlening en EHBO inclusief reanimatie.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende en verantwoordelijke baan in een professionele werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De sfeer in het Team Sportaccommodaties is klant- en resultaatgericht, maar tegelijk informeel en gezellig. Verder hebben we voor jou:

  • Een salaris van maximaal € 2.846,- (schaal 6) bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
  • Een jaarcontract. Bij goed functioneren bieden wij jou een vast contract bij de gemeente Leiden.
  • Toeslagen voor werken in de avond en het weekend.
  • Een pensioenregeling via het ABP, vakantiegeld, en een reiskostenvergoeding.
  • Je zit bij ons aan het stuur van je eigen ontwikkeling. Hou je van workshops en korte cursussen? Dan kan je kiezen uit een breed aanbod van onze “Academie71”.
  • Je ontvangt naast je salaris ook nog een vrij besteedbaar budget bij ons, een Individueel Keuze Budget (IKB). Je krijgt hierdoor meer keuzevrijheid en zeggenschap over je geld. Je bepaalt zelf wat het beste past bij je levensfase en persoonlijke wensen.

 

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 1 april via onderstaande knop

Vragen?
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met de Servicedesk HRM via telefoonnummer 071-5167400 (keuze 2).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Leiden
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.000

Gemeente Leiden

Leiden is een geweldige plek om te werken, te studeren, te ondernemen, te wonen en te zijn. Leiden is de Stad van Ontdekkingen, met een prachtige historische binnenstad en een rijke traditie van kennis en cultuur.

Met hart voor de stad, zo werken wij als gemeentelijke organisatie voor Leiden. We zoeken de samenwerking met de stad, haar inwoners, ondernemers en andere partijen om nieuwe, mooie en waardevolle ideeën en initiatieven te laten ontstaan en in de praktijk te brengen. De diversiteit van de stad zien wij graag terug in ons personeelsbestand, want samen maken we van Leiden en de Leidse regio een nog geweldiger plek.

Voor meer informatie www.leiden.nl.
Hellebrekers