Stichting De Trits (Baarn) zoekt allround zwembadmedewerker

Je zorgt voor een geweldige zwemles voor de kinderen bij De Trits. Je bent creatief in je les en kan kinderen gerust stellen wanneer ze het lastig vinden om door het gat te zwemmen. Om af te wisselen houd je ook toezicht tijdens recreatieve uren en zorg je ervoor dat de perrons schoon zijn. Daarbij ben je ook inzetbaar voor verscheidene recreatieve activiteiten, zoals het geven van kinderfeestjes en het begeleiden van een AquaDisco en ben je bereid of al in staat om zelfstandig doelgroepslessen te geven zoals AquaJoggen, AquaZumba of Baby Peuterzwemmen. Geen dag hetzelfde en hartstikke leuk!

Met jouw diploma als zweminstructeur zorg je ervoor dat de kinderen volgens de regels en richtlijnen afzwemmen. En omdat jij dat op de beste manier doet, vertellen kinderen over jou tegen hun papa, mama en klasgenoten. Doordat je de Trits zwemtest (reddend zwemmen) jaarlijks doet kan jij je rol/ functie als toezichthouder naast zwemonderwijzer(es) nog beter uitvoeren.

Omdat je in een omgeving met kinderen werkt, is het voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 21 juni je c.v. en motivatie naar martindijkman@detrits.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Baarn
Provincie: Utrecht
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: € 2.000 – € 2.500

Stichting De Trits

De Trits is een sportcomplex waar recreatie in de breedste zin van het woord hoog in het vaandel staat. Dagelijks werken wij aan manieren om onze gasten op zo gevarieerd mogelijke wijze te voorzien in hun wensen. Momenteel hebben wij een grote fitnessafdeling, een mooi zwembad, een kidscorner, een outdoor faciliteit en fantastische sporthal. Al deze zaken proberen wij in een unieke mix aan te bieden aan onze klant. Jij werkt in een team van ongeveer 70 collega’s van verschillende afdelingen. Wij zorgen voor veiligheid van de gast, durven nieuwe ideeën aan te dragen en zijn continu op zoek naar interactie met onze gasten. Dit vinden wij de manier om ervoor te zorgen dat onze gasten een positieve ervaring hebben.

Voor meer informatie www.detrits.nl.