SRO (Amersfoort) zoekt Technisch Medewerker Zwembaden

Zorg jij ervoor dat alle badgasten kunnen genieten van een goed zwembad? Kom dan bij ons werken als Technisch Medewerker Zwembaden

Aan de slag als Technisch Medewerker Zwembaden:
Als Technisch Medewerker Zwembaden ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van preventief en correctief onderhoud aan de zwembadinstallaties. Daarnaast doe je de dagelijkse procesvoering en het beheer van de kwaliteit van het water in onze zwembaden. Als technisch medewerker heb je één zwembad waar je vast werkt, maar voor storingen en andere zaken werk je samen met vijf collega’s van de andere zwembaden van SRO. Daarnaast vindt er eens per maand een overleg plaats met deze collega’s.

Tot jouw werkzaamheden behoren onder andere:

  • Controleren en behouden van de waterkwaliteit in het zwembad
  • Uitvoeren van dagelijkse procesvoering, zoals bijvoorbeeld het beheren van het gebouw beheer systeem, chemicaliën bijhouden en het spoelen van filters
  • Klimatologische omstandigheden beheren en optimaliseren
  • Legionellabeheer
  • Eens per vijf weken een storingsdienst draaien.

Zelfstandig en nauwkeurig: onze nieuwe Technisch Medewerker Zwembaden:
Wij zijn op zoek naar een collega met een affiniteit voor techniek. Je bent in staat om zelfstandig aan het werk te zijn, maar kunt ook goed overleggen met collega’s wanneer nodig. Elke werkdag is weer anders en daarom vind je het leuk om gevarieerde functie te hebben.

Verder herken je jezelf in het volgende:

  • Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau
  • Je hebt aantoonbare ervaring met techniek, elektra of een andere bèta richting
  • Je hebt kennis over zwemwaterfiltratie en zwemwaterchemie of je bent bereid om masterclasses hierover te volgen.

Dit bieden wij jou:
Een uitdagende en afwisselende functie waarbij je de gelegenheid krijgt om op jouw eigen manier te werken. Wanneer je nog geen aantoonbare kennis hebt over zwemwaterfiltratie – en chemie, dan wordt je de mogelijkheid geboden om deze masterclasses te volgen. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract, waarbij het aantal contracturen per week in overleg kan worden bepaald. Je salaris ontvang je op basis van je werkervaring conform de cao Vermo.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 25 maart je c.v. en motivatie naar hrm@sro.nl

Locatie: Amersfoort e.o.
Provincie: Utrecht
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: in overleg

SRO

SRO draagt zorg voor gemeentelijk vastgoed. Van beheer tot exploitatie en alles daartussen. Onze aanpak is gericht op vergaande samenwerking, zowel met de gemeente als met de maatschappelijke partners die gebruik maken van de accommodaties. SRO is een maatschappelijke organisatie en begrijpt het speelveld waarin gemeenten en gebruikers van gemeentelijk vastgoed zich bevinden.

Wij zetten onze kennis en ervaring niet alleen in voor de opdrachtgever, maar ook voor zijn klanten. Zo werken we samen aan een bloeiend maatschappelijk leven binnen iedere gemeente, groot of klein. Onze ruim 400 medewerkers zijn de antennes van de organisatie. Zij hebben dagelijks contact met de gebruikers van het gemeentelijk vastgoed. Buiten het feit dat SRO een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden biedt, investeren we bewust in onze medewerkers via workshops en/of specialistische opleidingen.

Voor meer informatie www.zakelijk.sro.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
RBI Corrosion