Spurd (Purmerend) zoekt Zweminstructeur

Het zwemdiploma behalen is en blijft belangrijk. Als zweminstructeur ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van zwemlessen. Je leert kinderen (en volwassenen) op een verantwoorde en leuke manier de vaardigheden van het Zwem ABC aan. Uiteraard geef je de zwemlessen met een enorme drive en enthousiasme met het doel dat iedereen de zwemlessen geweldig vindt en uitkijkt naar de volgende zwemles! Je enthousiasmeert en motiveert en rapporteert (aan de ouders) over de voortgang.

Naast het geven van zwemlessen houdt je toezicht tijdens het recreatief zwemmen om de veiligheid van alle bezoekers te garanderen. En afhankelijk van jouw ervaring zal je ook kunnen bijdragen aan het organiseren en het begeleiden van de doelgroepactiviteiten.

Jij…

  • bent een enthousiaste, moderne (gediplomeerde Zwem ABC) zweminstructeur;
  • hebt een enorme passie voor het vak en de drive en enthousiasme om dit over te brengen aan de leerlingen en bezoekers;
  • bent flexibel in jouw inzet (doordeweeks, in de avond, in de weekenden, uiteraard in overleg);
  • beschikt over een hands on mentaliteit;
  • hebt AED/reanimatie/EHBO in the pocket of bent bereid dit te behalen;
  • weet op een heldere manier instructie te geven (ongeacht de doelgroep).

Wij…

  • bieden een veelzijdige, flexibele en afwisselende functie in een dynamische en sportieve omgeving.
  • bieden je de ruimte om je verder te ontwikkelen zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied;
  • gaan uit van een dienstverband van minimaal 20 uur;
  • hanteren de cao zwembaden en bieden een goed salaris van minimaal € 1.925,- en maximaal € 2.321,- (o.b.v. 38 uur, schaal 4) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij een enthousiaste, moderne (gediplomeerde Zwem ABC) zweminstructeur met passie en liefde voor het vak? Dan is de functie van zweminstructeur bij het Leeghwaterbad misschien wel de baan voor jou!

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 30 november je c.v. en motivatie naar sollicitatie@spurd.nl

Vragen?
Dan kun je contact opnemen met Freek Eshuis, Manager Leeghwaterbad, 0299 – 418 141

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Purmerend
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Spurd

Wij geloven dat een actieve en gezonde leefstijl bijdraagt aan de vitaliteit en het geluk van mensen. Een samenleving waarin iedereen mee doet door sport en bewegen motiveert en inspireert ons. Zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen en aanzetten tot een gezonde leefstijl. Dat is waar Spurd zich voor inzet. Een onderdeel van Spurd is het Leeghwaterbad: in een werkelijk prachtig gebouw mogen wij jaarlijks 450.000 bezoekers verwelkomen. Wekelijks hebben we 1.700 zwemleskinderen, en daarnaast organiseren wij een tal van doelgroepactiviteiten zoals FloatFitt HITT, FloatFit Yoga, AquaRobic, Aquajoggen, Aangepast zwemmen en nog meer.

Voor meer informatie www.spurd.nl.
Beroepsopleiding Medewerker Technische Dienst