Sportfondsen Nederland (Amsterdam) zoekt Installatie adviseur

Als Installatie-adviseur ben je een onmisbaar onderdeel van ons team Bouw & Techniek. Je zorgt voor het, ten behoeve van Regiomanagers en accomodaties binnen de organisatie van Sportfondsen Nederland als wel voor derden, op rendabele basis ontwikkelen en inzetten van expertise op de vakgebieden Bouw- en Installatietechniek. Hierbij kunnen de volgende producten worden onderscheiden: bouw- en installatie-adviezen, projectmanagement voor nieuwbouw en renovatie van gebouwen en installaties, onderhoudsplanningen en onderhoudsrapportages, technisch management met energiebeheer, procesvoering en dagelijks onderhoud. Verder bewaak je jouw eigen uren en lever je c.q. controleer je de gegevens voor de facturering, maar draag je ook bij aan de verwerving van opdrachten en bouw, onderhoud en benut je jouw netwerken in de branche.

Je profiel
Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je HBO+ werk- en denkniveau nodig en bij voorkeur een afgeronde opleiding op het gebied van werktuigbouwkunde, aangevuld met een MIT of HIT en kennis van regel- en elektrotechniek. Je bent bekend met de bedrijfsvoering van vergelijkbare organisaties en beschikt over ervaring in installatietechnisch advieswerk en aansturing van bouw- en installatieprojecten.

Daarnaast ben je klantgericht, houd je van samenwerken en ben je flexibel. Met jouw kennis en kunde zorg je voor het optimaal functioneren van Sportfondsen en haar aangesloten ondernemingen. Vanzelfsprekend beschik je over vakinhoudelijke kennis, ben je resultaatgericht, ondernemend, kan je goed plannen en organiseren en kun je analytisch-conceptueel denken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Snel en doortastend schakelen kenmerken jouw handelen! Affiniteit met sport en recreatie is een pré en bij voorkeur woon je in de omgeving van Amsterdam.

Wij bieden
Sportfondsen is een leuk bedrijf om voor te werken, met een goede sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders eronder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand, een goede pensioenregeling en een leaseauto. De informele sfeer binnen onze organisatie wordt gekenmerkt door een grote mate van betrokkenheid tussen de ondernemingen en medewerkers, onze no-nonsense mentaliteit en een resultaatgerichte aanpak.

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 22 februari via onderstaande knop

Locatie: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast contract
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportfondsen Nederland

Sportfondsen zet zich in voor een vitaal Nederland. Wij geloven in de kracht van bewegen. In de kracht van mentale uitdaging. En in het plezier om dat samen te doen. Met doelgerichte programma’s en accommodaties vanuit een gestroomlijnde organisatie werken wij samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en andere partners op het brede domein van beweging én welzijn.
Sportfondsen Groep is een private onderneming met een groepsomzet van circa € 130 miljoen. Met meer dan 3.000 medewerkers exploiteert Sportfondsen Groep, via een 100-tal ondernemingen, meer dan 550 voorzieningen zoals zwembaden, sporthallen, ijsbanen, multifunctionele sportcentra en sociaal-culturele centra. De adviseurs en specialisten van het Sportfondsen Shared Services Center in Amsterdam begeleiden en ondersteunen deze voorzieningen op specifieke gebieden, zoals Bedrijfsvoering, Marketing & Communicatie, Human Resources Services, Financiële Diensten, Accountancy, ICT Services en Bouw & Techniek.

Voor meer informatie www.sportfondsen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.