Sportcentrum de Boogerd (Oud-Beijerland) zoekt Hoofd Zwemzaken

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de zwemlessen, doelgroep activiteiten en de dagelijkse aansturing van de zwemzaal. Je weet jouw enthousiasme over te brengen op je collega’s en hierdoor een leuke werksfeer te creëren. Je ziet snel waar de wensen en behoeften van onze gasten liggen en speelt hierop in door de leukste zwem- en groepslessen te (helpen) organiseren.

Je ondersteunt jouw collega’s bij het ontwikkelen en geven van hun lessen en brengt ze met jouw coachende stijl van leidinggeven naar een hoger niveau. Zelf ben je ook dagelijks op de werkvloer aanwezig waardoor je een goed beeld hebt van wat er speelt.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren beschik je over een goed organisatorisch vermogen en ben je communicatief sterk. Je overziet het geheel en signaleert eventuele (toekomstige) knelpunten waar je dan vervolgens actie op onderneemt om deze op te lossen. Je vindt het leuk om mee te denken over de toekomst van de accommodatie en weet deze plannen ook goed te verwoorden en onderbouwen naar het management. Uiteraard ben je op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent hygiëne en veiligheid en vind je het belangrijk om een kwalitatief hoogwaardig product af te leveren.

Verder beschikt onze nieuwe collega over:

  • ruime ervaring in het zwemonderwijs
  • een afgeronde relevante MBO opleiding op niveau 4
  • is bij voorkeur in het bezit van een EHBO-diploma & BHV-certificaat

Wat wij bieden:

  • Een dienstverband van minimaal 32 uur per week
  • Een enthousiast en gemotiveerd team
  • Een flexibel rooster, waarbij je ook in de avonden en weekenden werkzaam bent
  • Arbeidsvoorwaarden conform Zwembaden cao
  • Wij zijn open van maandag tot en met zondag.

Deel jij onze passie voor het zwemmen en ben je toe aan nieuwe uitdaging of volgende stap? Solliciteer dan naar deze spetterende functie.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 1 februari je c.v. en motivatie naar manager@sportcentrumdeboogerd.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Oud-Beijerland
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportcentrum de Boogerd

Bij Sportcentrum de Boogerd tref je meerdere sportfaciliteiten onder één dak. Het sportcomplex biedt een subtropisch zwembad, wedstrijdbad, sporthal, tennisbanen en squashbanen. Onze multifunctionele ruimte is geschikt voor vergaderingen, presentaties en workshops. In de gezellige horeca geniet je na het sporten van een hapje en een drankje.

Voor meer informatie www.sportcentrumdeboogerd.nl.
E.B.T.C.