Sportbedrijf Rheden en Zorginstelling Pluryn zoeken Zweminstructeurs voor jongeren met een beperking

Op verschillende locaties in de regio Arnhem worden er speciale zwemlessen gegeven aan kinderen en jongeren met een beperking. Kinderen die niet goed mee komen met de reguliere zwemlessen hebben bij verschillende sportaanbieders de mogelijkheid om zwemlessen op maat te krijgen. Dit kan zijn omdat ze meer aandacht en hulp nodig hebben door een verstandelijke beperking, autisme of gedragsproblematiek, of omdat er door een lichamelijke beperking aanpassingen in de leerroute nodig zijn. De laatste jaren is er steeds meer vraag naar dergelijke aangepaste zwemlessen. Zo ontstaan er lange wachtlijsten en kunnen kinderen niet direct aan de slag bij het zwembad bij hen in de buurt.

We zoeken dan ook nieuwe zweminstructeurs!
Een tweetal sportaanbieders uit regio Arnhem zijn op zoek naar nieuwe zweminstructeurs. Zoek je dus een nieuwe uitdaging in het zwemonderwijs, wil je bij één of zelfs bij beide aanbieders zwemlessen verzorgen aan een doelgroep die meer aandacht nodig heeft? Neem dan contact op met één of beide contactpersonen die hieronder staan vermeld!

Rheden
Sportbedrijf Rheden stimuleert zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Rheden om sportief en recreatief in beweging te komen en te blijven. Tevens verzorgen zij zwemlessen in zwembad De Dumpel in Velp, waaronder ook voor kinderen met een beperking. Momenteel is er een lange wachtlijst voor deze doelgroep. Daarom is Sportbedrijf Rheden op zoek naar een extra zweminstructeur speciale doelgroepen. Dit betreft nu voor de zaterdagmiddag van 14.15-14.45 uur, met de mogelijkheid tot uitbreiding. Dit is mede afhankelijk van de het kunnen afdekken van kosten. Hierbij heb je het vooruitzicht dat de zwemlessen in 2020 worden verplaatst naar het nieuwe zwembad in Velp. Hierin wordt ook een doelgroepenbad gebouwd, voor therapeutische en andere bijzondere activiteiten in het water. Een mooie uitdaging om naar toe te werken!
Indien een organisatie speciale zwemles vanaf 14.15 uur op de zaterdag wil gaan aanbieden staat Sportbedrijf Rheden hier ook voor open.

Indien je geïnteresseerd bent of je hebt vragen over deze oproep, stuur dan een email naar Ruud van Dijk via r.vandijk@rheden.nl.

Oosterbeek
Jan Pieter Heije in Oosterbeek is onderdeel van zorginstelling Pluryn. Op deze locatie wonen jongeren van 6-23 jaar met een licht verstandelijke beperking en complexe problematiek. Alle voorzieningen zijn aanwezig op de locatie zelf: onderwijs, behandeling, sport, spel en cultuur. Op het complex bevindt zich ook een zwembad waar zwemlessen worden verzorgd aan jongeren van Jan Pieter Heije, maar ook (in mindere mate) voor kinderen en jongeren van buiten de instelling met een licht verstandelijke beperking en complexe problematiek. Vanaf september zijn zij op zoek naar een nieuwe zweminstructeur voor 10 tot 12 uur in week.

Indien je geïnteresseerd bent of je hebt vragen over deze oproep, stuur dan een email naar Kelly Toebes via ktoebes01@pluryn.nl.

Locatie: Renkum en Rheden
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Vast
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportbedrijf Rheden en Pluryn

Sportbedrijf Rheden is een verzelfstandigde afdeling binnen de gemeente Rheden. Het sportbedrijf stimuleert zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Rheden om sportief en recreatief in beweging te komen en te blijven. Het startpunt is om moderne, veilige en schone sportvoorzieningen te beheren en om aantrekkelijke verantwoorde (sportieve) activiteiten aan te bieden. Het Sportbedrijf is koploper in sport, bewegen en recreatie en beheert en exploiteert de meeste sportaccommodaties in de gemeente Rheden.

Voor meer informatie www.sportbedrijfrheden.nl.

Pluryn is een landelijke werkende organisatie en ondersteunt mensen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. Jan Pieter Heije is een locatie van Pluryn waar jongeren met een licht verstandelijke beperking of normale begaafdheid en complexe problemen tussen de 6-23 jaar terecht kunnen. Op deze Oosterbeekse locatie zijn alle voorzieningen daarvoor aanwezig: onderwijs, behandeling, sport, spel en cultuur.

Voor meer informatie www.pluryn.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Pomaz