Sportbedrijf Katwijk zoekt Zwembadmanager

Ben jij een professional met ervaring en heb jij aantoonbare affiniteit met sport en recreatie, techniek, horeca en hospitality? Ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken in een unieke en dynamische werkomgeving? Ga dan aan de slag als Zwembadmanager bij Sportbedrijf Katwijk!

Functie
Als manager van zwembad Aquamar heb je een coördinerende, controlerende en adviserende rol op het gebied van personeel en organisatie, bedrijfsvoering en (externe) relaties en relatiebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid, het kostenbudget en de optimale inzet van medewerkers. Je stuurt een team van ca. 35 medewerkers aan, maakt deel uit van het managementteam (bestaande uit de directie en diverse afdelingshoofden) en wordt aangestuurd door de directie. Je waarborgt een optimale bedrijfsvoering, zwembadveiligheid en bent het aanspreekpunt voor leveranciers en derden. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het opstellen van een bedrijfsplan en zwembadbegroting. Het betreft een (tijdelijke) aanstelling voor 30 tot 38 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.

Over jou
Je bent een echte people manager met ruime ervaring in de zwembadbranche. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden en positieve attitude zorg je voor een prettige werksfeer en ben je een inspiratiebron voor jouw teamleden. Daarnaast sta je sterk in je schoenen en weet je op de juiste momenten zakelijk op te treden. Je bent flexibel wat betreft werkdagen en werktijden: het is voor jou geen probleem om in de avonden en/of weekenden te werken, bereikbaarheidsdiensten op je te nemen en zo nodig operationele werkzaamheden uit te voeren. Je beschikt over een afgeronde HBO+ opleiding en hebt minimaal 5 jaar recente en relevante werkervaring waarbij leiding geven een belangrijke rol speelt. Je kunt goed overweg met Microsoft Office (met name Outlook, Word en Excel). In het bezit zijn van diploma’s m.b.t. BHV, EHBO en reanimatie is een pré.

Solliciteren
Ben jij de collega die we zoeken? Stuur dan jouw motivatie en CV voor 1 maart 2021 naar Caroline van Leeuwen (medewerker personeels- en salarisadministratie). Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), referentiecheck en een assessment maken deel uit van onze selectieprocedure. Indien je geen aantoonbare ervaring hebt en niet aan boven gestelde eisen voldoet, vragen wij je vriendelijk om niet te solliciteren.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 1 maart je c.v. en motivatie naar info@sbkatwijk.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Katwijk
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportbedrijf Katwijk

Sportbedrijf Katwijk beheert en exploiteert 12 sportaccommodaties in de gemeente Katwijk en is hèt loket voor sport en bewegen. Het nieuwe zwembad Aquamar is de grootste accommodatie onder het beheer van Sportbedrijf Katwijk en is geopend in de zomer van 2018. Het zwembad beschikt over drie baden en een buitenterrein met allerlei faciliteiten voor ontspanning, sport en recreatie. Wij bieden jou een marktconform salarispakket met goede secundaire voorwaarden (conform Cao Zwembaden), een afwisselende baan in een dynamische omgeving en een prettige, informele werksfeer waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan.

Voor meer informatie www.sportbedrijfkatwijk.nl.

Splash Software: dé alles-in-een oplossing voor zwembaden