Sportaccommodatie ’t Timpke (Borculo) zoekt Bedrijfsleider

Ben jij degene die sportminded is, die vol enthousiasme leiding gaat geven aan de operationele organisatie van ’t Timpke? En sta jij te springen om deze sportaccommodatie door te ontwikkelen? Lees dan verder en solliciteer direct!

Wat ga je doen
Als bedrijfsleider beheer je en geef je leiding aan de operationele organisatie van de sportaccommodatie. De functie omvat meerdere functionele werkgebieden met o.a. administratieve, vernieuwende, commerciële en technische aspecten. Denk hierbij aan horeca, zwemonderwijs, invulling van de sporthal, communicatie met scholen, verenigingen en leveranciers. De sportaccommodatie is betrokken bij de opzet van een open vitaal sportpark waarbij nieuwbouw van een middelbare school een grote rol speelt. Daardoor zal de gehele organisatie verder geprofessionaliseerd en gemoderniseerd worden.

In deze functie werk je ad hoc, er is altijd van alles te doen. En jij als bedrijfsleider houdt het hoofd koel, kunt snel anticiperen op de verschillende situaties, houdt overzicht en weet alles in goed banen te leiden.

Heb/ben jij

  • affiniteit met de sportbranche
  • kennis en inzicht op HBO niveau
  • duidelijke communicatie
  • gepassioneerd in het samenwerkingsproces binnen een team
  • ziet nieuwe kansen voor de organisatie
  • kennis en ervaring met digitale beheers- en besturingssystemen
  • commercieel en marketing gericht
  • woonachtig in de omgeving van Borculo

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 22 mei je c.v. en motivatie naar welkom@timpke.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Borculo
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Stiching Sportaccommodatie ’t Timpke

Een bestuur van vrijwilligers staat aan de basis van de Stiching Sportaccommodatie ’t Timpke. Samen met diverse partijen streeft het bestuur ernaar om binnen de Borculose en Berkellandse gemeenschap mogelijkheden te bieden op de gebieden van sport, cultuur, educatie en maatschappelijke dienstverlening.

Voor meer informatie www.timpke.nl.

Splash Software