Recreatiecentrum Oostervant (Rotterdam) zoekt Receptionist

Word jij er blij van als klanten tevreden de deur uitlopen? Ben jij altijd degene die iemand graag helpt bij de zoektocht naar informatie? Dan zoeken wij jou!

Als Receptionist ben je het gezicht en de stem van onze accommodatie. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Jij zorgt voor het eerste ontvangst van de klanten en voorziet hen van informatie, zowel mondeling als telefonisch. Je voert receptie- en kassawerkzaamheden uit en maakt reserveringen. Door jouw flexibele en open houding voelen de bezoekers zich meer dan welkom. Tevens zorg je voor een schone en nette werkomgeving en vul je voorraden aan.

Wij zoeken iemand die

  • enthousiast en klantgericht is. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er voldoening uit wilt halen.
  • een flexibele werkhouding heeft. Je vindt het werken van onregelmatige diensten geen probleem, ook niet in de avond of het weekend.
  • in het bezit is van een BHV-diploma of bereid is dit diploma te behalen.
  • Goed met computer en kassasystemen overweg kan.

Ons aanbod
Oostervant is een leuk bedrijf om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. En die zomaar je vrienden zouden kunnen worden. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform CAO Recreatie en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van (vervolg)opleidingen!

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 12 mei je c.v. en motivatie naar bryan@sportfondsen.nl

Vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corry Nell via telefoonnummer: 010 – 4772100

Locatie: Rotterdam
Provincie: Zuid Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Recreatiecentrum Oostervant

Recreatiecentrum Oostervant bevindt zich in hartje Rotterdam en is een multifunctionele accommodatie. Van een grote horecagelegenheid, bowlingbanen en een zwembad. Tot een danszaal, vergaderzalen, diverse sportzalen, zonnebank en fitnessgelegenheid. Met enorm veel keuze aan activiteiten waardoor iedereen zich bij ons thuis voelt. Oostervant geeft kleur aan je wereld!

Voor meer informatie www.oostervant.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Variodeck