Omnium (Goes) zoekt Allround zweminstructeur

Voel jij je als een vis het in het water en weet jij als geen ander hoe je kinderen veilig kunt leren zwemmen? Krijg jij mensen met plezier in beweging met zwem- en sportactiviteiten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Elke week zien wij meer dan 400 kinderen tijdens de zwemlessen. Jij als zweminstructeur staat te popelen om deze kinderen met plezier en professionaliteit zwemvaardigheden bij te brengen. Naast het geven van zwemles, houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen en geef je aquasportactiviteiten (o.a. aquafit en aquajogging) aan verschillende doelgroepen. Je gaat bij Omnium sport & recreatie aan de slag met:

 • Het geven van zwemlessen binnen het Zwem ABC;
 • Het bijhouden van de voortgang van kinderen in het leerlingvolgsysteem en communicatie met ouders hierover;
 • Het geven en verzorgen van diverse aquasportactiviteiten aan verschillende doelgroepen;
 • Toezicht houden tijdens recreatief zwemmen aan de hand van het toezichtplan;
 • Het geven van voorlichting aan (potentiële) bezoekers over zwemmen en de overige faciliteiten/diensten die door Omnium sport & recreatie worden aangeboden;
 • Als gastheer of -vrouw zorg je natuurlijk dat het zwembad veilig & schoon blijft.

Wie ben jij?
Een gedreven, enthousiaste sportieve professional met oog voor service en klantgerichtheid. Je daagt jezelf uit om elke dag het beste uit jezelf te halen voor onze gasten. Je werkt goed samen in een team en daar waar het nodig is help je jouw collega’s. Je communiceert in duidelijke taal en je weet klanten aan je te binden. Je hebt een bevoegdheid om zwemonderwijs te geven. Daarnaast is het ideaal dat je ervaring hebt op het gebied van aquasportactiviteiten of in ieder geval ervaring in het geven van sportlessen op muziek. Omnium is zeven dagen per week open, dus we verwachten dat je flexibel inzetbaar bent tijdens de openingstijden van de organisatie.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie met ontwikkelmogelijkheden voor jezelf;
 • Een sportieve werkomgeving;
 • Een informele werksfeer in een dynamische omgeving met veel sportieve en enthousiaste collega’s en klanten;
 • Naast het werk, hebben wij ook plezier met elkaar o.a. samen sporten, personeelsuitstapjes en activiteiten;
 • Salaris conform CAO Recreatie en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 20 juni je c.v. en motivatie naar arianne@omnium.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Goes
Provincie: Zeeland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Omnium sport & recreatie

Met een subtropisch zwembad, een expeditie bos en diverse sportaccommodaties is Omnium het sport- en recreatiecomplex van Zeeland. Samen sporten, zwemmen, op ontdekkingstocht tussen tropische planten en spelen. Bij het Omnium in Goes kun je een hele dag genieten van heerlijk verwarmde baden, uitstekende sportfaciliteiten en gezellige horecagelegenheden. Leuk als kinderfeestje, groepsuitje of een dagje weg in Zeeland met het gezin.

Voor meer informatie www.omnium.nl.