Leussinkbad (Laren) zoekt allround zwemonderwijzer

In het Leussinkbad ben je als Allround zwemonderwijzer het gezicht van ons bad. Er wordt gewerkt in een klein team waardoor de verantwoordelijkheid groot is.

Als allround zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen en doelgroeplessen. Je draagt actief je steentje bij aan het bedenken en uitvoeren van activiteiten. Daarnaast houd je toezicht tijdens het recreatief zwemmen. Je ziet erop toe dat bezoekers zich aan de voorgeschreven regels en bepalingen houden. Je draagt zorg voor de veiligheid van bezoekers, collega’s en jezelf. Je verleent indien nodig eerste hulp. Je verricht werkzaamheden in de machinekamer, controleert de kwaliteit van het water volgens geldende eisen. Je signaleert eventuele afwijkingen en onderneemt actie volgens de voorschriften. Je draagt bij aan een hygiënische omgeving voor onze bezoekers. Je bent flexibel, enthousiast en oplossingsgericht en je hebt oog voor goede service. Je kunt tevens goed multitasken en je vind het leuk om in een sportieve omgeving werkzaam te zijn

Functie-eisen

  • Diploma KNZB, NPZ/NRZ (module 1 t/m 6), CIOS of MBO Sport en Bewegen met aantekening zwemmen;
  • In het bezit van een geldig EHBO- en reanimatiediploma;
  • Eigen initiatief;
  • Klantgericht, goede contactuele vaardigheden, een gedreven, enthousiaste en flexibele instelling;
  • Flexibel in werktijden ( geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit, bereid zijn om langer en in de weekenden en vakanties te werken);
  • Goed kunnen samenwerken, stressbestendig en verantwoordelijk.

Wat bieden wij?
Een zelfstandige, afwisselende , uitdagende baan in een klein team dat zich kenmerkt door een informeel karakter, korte communicatielijnen en een goede open werksfeer.
Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, conform de CAO recreatie

Je krijgt een contract voor bepaalde tijd van april tot september en werkt volgens een werkrooster. Het aantal uren per week kan variëren van 10 tot 20 uur van maandag tot en met zondag.

Geïnteresseerd?
Stuur uw sollicitatie met CV per e-mail voor 30 april naar:
Leussinkbad
T.a.v. Dorinda Mollenhof
E-mail: info@leussinkbad.nl

Leussinkbad

Het buitenbad ligt in het gemoedelijke en actieve dorp Laren Gelderland. Dankzij vele actieve vrijwilligers wordt het bad goed onderhouden en was het mogelijk om voor komende seizoen een nieuwe familie glijbaan te realiseren. Het bad is al ruim 40 jaar een begrip in de omgeving. Er worden diverse activiteiten georganiseerd naast de doelgroep- en zwem-lessen. We zijn vanaf dit jaar extra actief, dmv van een heus promoteam, om onze bezoekersaantallen verder te laten stijgen. Daarnaast hebben we een grote groep vaste abonnement houders en donateurs.
Voor meer informatie www.leussinkbad.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Variopool