Het Ravijn (Nijverdal) zoekt Medewerker Zwemzaken

 Zorg jij voor vrolijke bezoeken door onze gasten? Ga jij ervoor zorgen dat onze kids afzwemmen volgens ons ZwemABC-programma en dat zij het behalen van het zwemdiploma A, B en C als een leuk avontuur beleven? Breng jij onze gasten in beweging? Word dan onze collega en werk vanuit onze kernwaarden passie, plezier en prestatie aan zwemplezier.

Wie ben jij?
Jij vindt het leuk om gasten te ontvangen en ziet het als een uitdaging ze te begeleiden bij hun sport- en beweegvragen. Je bent enthousiast en kunt communiceren met diverse klantgroepen. Als professional ben je van toegevoegde waarde op onze kernwaarden passie, plezier en prestatie. Je neemt leiding over je eigen functioneren en brengt daarmee jezelf en het team steeds een stapje verder. En belangrijk: je bent flexibel inzetbaar zowel qua werkzaamheden als qua werktijden. Ga jij de uitdaging aan?

Wat houdt de functie in?
Je houdt toezicht op vrolijke en veilige zwembezoeken in Zwembad Het Ravijn. Je zorgt voor een schoon en opgeruimd zwembad. Je biedt spetterende gymlessen in het water. Je zorgt voor een geweldige zwemles voor de kinderen. Je brengt gasten van jong tot oud in beweging in onze AquaVitaal en/of AquaDynamics-activiteiten. Je voegt passie, plezier en prestatie toe aan ons team!

Hoe voer je de functie uit?
Je bent flexibel en enthousiast, staat open voor uitdagingen en bent een betrouwbaar collega. Met jouw diploma als zweminstructeur zorg je ervoor dat de kinderen volgens de regels en richtlijnen van het ZwemABC afzwemmen. Doordat je jaarlijks onze zwemtest (reddend zwemmen) doet kan jij je functie nog beter uitvoeren. Omdat je in een omgeving met kinderen werkt, is het voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Hoe ziet jouw nieuwe werkplek eruit?
Je werkt in mooie complex Het Ravijn – zwem sport zorg – in een team van ongeveer 30 collega’s van verschillende afdelingen. Wij zorgen voor veiligheid van de gast, durven nieuwe ideeën aan te dragen en zijn continu op zoek naar interactie met onze gasten. Dit vinden wij de manier om ervoor te zorgen dat onze gasten een positieve ervaring hebben op onze locatie.

Hoe brengen wij jou in beweging?

  • Je beschikt over een diploma als zweminstructeur.
  • Je bent op basis van oproep inzetbaar en verwachten dat je gemiddeld minimaal 12 uur per week inzetbaar bent, met bij goed functioneren realistische kans op uitbreiding.
  • We bieden je een marktconform salaris (volgens de cao CarUwo voor gemeenten) via payroll;
  • Als je nog geen EHBO en/of BHV-certificaat hebt zorgen wij dat je deze kan behalen;
  • Je gaat werken in een inspirerende, dynamische en mooie werkomgeving;
  • We zetten in op continue kwaliteit en vinden onderlinge feedback belangrijk, dat maakt je beter;
  • Als je wilt en kunt bieden we veelzijdige werkzaamheden en veelzijdige scholing voor diverse aquasporten en nieuwe activiteiten in onze accommodatie.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 1 oktober je c.v. en motivatie naar hetravijn@hellendoorn.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Nijverdal
Provincie: Overijssel
Dienstverband: Oproepbasis
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Het Ravijn – zwem sport zorg

Dagelijks staat Het Ravijn – zwem sport zorg – bol van de sport- en beweegactiviteiten. Een groot deel van dat aanbod wordt georganiseerd door lokale beweegaanbieders, je vindt ze onder ‘onze gasten’. Een belangrijk deel van het aanbod in de zwembaden organiseren we zelf, op deze pagina zie je daar een overzicht van. Van zwemles tot verschillende aquasporten en van AquaBootcamp tot onze AquaVitaal! Voor ieder wat wils. Kom eens kennismaken en duik in ons spetterende activiteitenaanbod!

Voor meer informatie www.hetravijn.nl.