Gemeente Westvoorne zoekt zwemonderwijzer

Durf jij de sprong in het diepe te wagen en wil je deel uit gaan maken van een leuk en enthousiast zwembadteam? Dan zijn wij op zoek naar jou in de functie van:

Zwemonderwijzer m/v
34 uur per week
(indicatie max. schaal 6 € 2.729,= fulltime basis (= 36 uur)

Door het vertrek van één van onze medewerkers per 12 maart 2018 zijn wij op zoek naar een nieuwe zwemonderwijzer. De gemeente Westvoorne beschikt over een eigen zwem- / instructiebad, wat onderdeel uit maakt van het sportcomplex de Meander.
De vrijgekomen vacature mag voor 34 uur worden ingezet maar kan door meerdere medewerkers worden ingevuld.

Het werk
Als zwemonderwijzer maak je deel uit van het team dat alle zwemlessen en doelgroepactiviteiten verzorgt, waaronder ook het diplomazwemmen. Er wordt gewerkt op basis van de normen van het Zwem-ABC. Zwemlessen worden gegeven aan particulieren en schoolkinderen. Daarnaast geef je les aan één of meerdere doelgroepen (baby/peuter, senioren en/of Aquafit) en hou je toezicht tijdens de recreatieve uren. Tijdens deze lessen waak je over de veiligheid van onze bezoekers en verleen je, indien nodig, eerste hulp.
Opruimen en schoonmaken hoort natuurlijk ook bij deze functie. Je neemt initiatieven met betrekking tot het organiseren van activiteiten en evenementen.

Jouw profiel
Je beschikt over een geldig diploma zwemonderwijzer of MBO-sb, minimaal niveau 4 (CIOS) of ALO, met aantekening zwemmen. Verder ben je in het bezit van een geldig BHV en EHBO-diploma met aantekening reanimatie.
Je bent gastgericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling. Je bent bereid tot het werken van onregelmatige diensten, ook in het weekend.

Meer informatie?
Als je meer informatie wilt over deze functie, kun je contact opnemen met Liesbeth Wieringa, coördinator zwembadteam, bereikbaar op tel. (0181) 48 7455 of e-mail e.wieringa@westvoorne.nl.

Geïnteresseerd?
Stuur dan snel een sollicitatiebrief met CV vóór 28 februari a.s. onder vermelding van “vacature zwemonderwijzer” naar het college van Burgemeester en wethouders van Westvoorne, Postbus 550, 3235 ZH te Rockanje of reageer per e-mail: vacatures@westvoorne.nl.

Gemeente Westvoorne

Gemeente Westvoorne bestaat uit Oostvoorne, Rockanje en Tinte en is vooral een groene en recreatieve gemeente. De gemeente heeft een prachtige variatie aan natuur en landschap met rust en stilte. Aan de rand van Oostvoorne, aan de “Vlinderslag”, ligt de multifunctionele accommodatie De Meander. Een ruime ontmoetingsruimte biedt uitzicht op zowel de sporthal, oefenruimte en het zwembad.Het overdekte zwembad is een belangrijk onderdeel van De Meander. Het bassin van 25 x 10 meter heeft een beweegbare bodem en een maximum waterdiepte van 2 meter. De belangrijkste functie van het zwembad is om ruimte te bieden voor zwemlessen en doelgroepen zoals aqua-fit en aqua-spinning.
Voor meer informatie www.westvoorne.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Recreatie Vakbeurs