Gemeente Hardenberg zoekt Zweminstructeur

Wie ben jij?

  • Ben jij ervaren en/of leergierig? Wil je graag met veel plezier naar je werk gaan én van je werk thuiskomen? Kun je spontaan, open en vriendelijk omgaan met kinderen, volwassenen en collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  • Je bent flexibel, want een groot deel van jouw uren werk je op oproepbasis, dit kan overdag, in de avond en in de weekenden zijn op verschillende locaties.
  • Je hebt een afgeronde opleiding zweminstructeur, CIOS, ALO, Sport & Bewegen of een andere aanverwante opleiding (of binnenkort de intentie deze opleiding af te ronden en het certificaat Zweminstructeur al op zak te hebben).
  • En heb je een geldig EHBO-diploma met reanimatie en een diploma lifeguard, ook daar zijn mogelijkheden voor om deze nog te behalen.

Wat ga je doen?

  • Je verzorgt zwemlessen aan kinderen en begeleid groepslessen. Hierbij heb je nauw contact met de bezoekers en ouders van leskinderen. Je helpt bij het opzetten en begeleiden van diverse activiteiten en communiceert hierover met onze bezoekers.
  • Je bent verantwoordelijk voor het houden van toezicht conform het toezichtplan, de schoonmaak en voert kleine technische werkzaamheden uit.

Waar ga je werken?

  • Je gaat werken bij de verschillende gemeentelijke zwembaden. In de wintermaanden zal dit in de binnenzwembaden zijn en in de zomerperiode is dit voornamelijk in het buitenbad.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 16 februari je c.v. en motivatie naar solliciteren@hardenberg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Hardenberg
Provincie: Overijssel
Dienstverband: Oproepbasis
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

Gemeente Hardenberg

Wij hebben het beheer over 3 gemeentelijke zwembaden. Overdekt zwembad De Slag in Hardenberg, overdekt zwembad De Kiefer in Dedemsvaart en openluchtzwembad Hattemat in Gramsbergen.

Voor meer informatie www.hardenberg.nl.