Center Parcs Zandvoort zoekt zwemonderwijzer

Voor de zwemlessen van Center Parcs Zandvoort zijn wij op zoek naar een gediplomeerde Zwemleider A voor 2 dagen per week (3,5 uur per dag) voor het geven van zwemlessen aan kinderen voor het ABC diploma. De dagen dat er lessen worden gegeven zijn op de volgende dagcombinaties: maandag/donderdag of dinsdag/vrijdag. De functie van Zwemleider A kan eventueel gecombineerd worden met de functie van Badmeester.

Vereisten

  • … je beschikt over het Zwemleider A diploma (via CIOS, ALO of particuliere opleiding)
  • … je hebt ervaring met het geven van zwemlessen ABC en toezichthouder
  • … je bent enthousiast en hebt een dienstverlenende instelling
  • … je bent op 1 van bovengenoemde dagcombinaties beschikbaar

Wat kun je verwachten van ons?

  • …Werken in een team met gezellige en behulpzame collega’s;
  • …Een levendige werkomgeving, waarbinnen altijd iets te doen is;
  • …Gratis gebruik van alle faciliteiten op het park (o.a. zwemmen, bowlen en tennissen) voor jezelf en inwonende gezinsleden.

Wanneer je Zwemleider A bij ons wordt, dan wordt er een Verklaring Omtrent Gedrag aangevraagd.

Geïnteresseerd?
Stuur uw sollicitatie met CV per e-mail voor 1 februari naar:
Center Parcs Zandvoort
T.a.v. Miriam Brune
Reageren kan via de knop hiernaast

Center Parcs Zandvoort

Werken bij Center Parcs Europe betekent werken in een unieke omgeving waar geen dag hetzelfde is. Al bijna 50 jaar zorgen wij met al onze medewerkers voor een onvergetelijke vakantie voor de 4 miljoen gasten die ieder jaar één van onze 25 parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk bezoeken. We zijn een levendige, internationale organisatie waar veel aandacht wordt besteed aan een positieve werksfeer en innovatie.

Center Parcs Europe is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group en samen met 12.500 medewerkers staan wij iedere dag klaar om onze gasten het gevoel van ‘echt even samen’ te laten beleven. Op ons park in Zandvoort werken wij met 260 medewerkers iedere dag hard met elkaar om de gasten van hun vakantie te laten genieten. Center Parcs Zandvoort heeft 436 cottages op het park en 118 kamers met uitzicht op zee in het Strandhotel.
Voor meer informatie klik hier.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Variopool