Center Parcs Zandvoort zoekt medewerker zwembad

Center Parcs Zandvoort is op zoek naar een medewerker zwembad voor 80 uur per maand. Ben jij een echte waterrat en voel je je als een vis in het water in een groot en gezellig team van collega’s? Duik dan mee in ons avontuur!
Samen met jouw collega’s ga je ervoor zorgen dat onze gasten in een veilige omgeving gebruik kunnen maken van het zwembad en de andere faciliteiten die wij hierbij aanbieden!

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • Het houden van toezicht op de veiligheid van de gasten;
  • Schoonmaakwerkzaamheden en het verrichten van eenvoudig onderhoud;
  • Het informeren van onze gasten over het gebruik van de verschillende faciliteiten (o.a. de sauna en de zonnehemel) en de activiteiten die plaatsvinden;
  • Het verhuren van de faciliteiten;
  • Het beantwoorden van uiteenlopende vragen van de gasten.

Wat kun je verwachten van ons?

  • Werken in een team met gezellige en behulpzame collega’s.
  • Een levendige werkomgeving, waarbinnen altijd iets te doen is.
  • Gratis gebruik van alle faciliteiten op het park voor jou en inwonende gezinsleden (o.a. zwemmen, bowlen en tennissen).

Geïnteresseerd?
Reageer voor 22 augustus naar via de knop hiernaast
Center Parcs Zandvoort
T.a.v. Miriam Brune

Locatie: Zandvoort
Provincie: Noord Holland
Dienstverband: Vast contract
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: € 1.500 – € 2.000

Center Parcs Park Zandvoort

Werken bij Center Parcs Europe betekent werken in een unieke omgeving waar geen dag hetzelfde is. Al bijna 50 jaar zorgen wij met al onze medewerkers voor een onvergetelijke vakantie voor de 4 miljoen gasten die ieder jaar één van onze 25 parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk bezoeken. We zijn een levendige, internationale organisatie waar veel aandacht wordt besteed aan een positieve werksfeer en innovatie.
Center Parcs Europe is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group en samen met 12.500 medewerkers staan wij iedere dag klaar om onze gasten het gevoel van ‘echt even samen’ te laten beleven. Op ons park in Zandvoort werken wij met 260 medewerkers iedere dag hard met elkaar om de gasten van hun vakantie te laten genieten. Center Parcs Zandvoort heeft 436 cottages op het park en 118 kamers met uitzicht op zee in het Strandhotel.
Voor meer informatie www.centerparcs.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
RBI Corrosion