15 oktober ZwembadBranche Dag

PAO – Symposium Zwembaden Uitverkocht

Het PAO – Symposium Zwembaden voor donderdag 13 februari is uitverkocht. Tijdens dit symposium zullen verschillende aspecten met betrekking tot de nieuwe zwemwaterwet gepresenteerd worden in het ochtendprogramma. Tijdens het middagprogramma zal aandacht worden besteed aan duurzaamheid en innovatie. De volgende onderwerpen komen tijdens het symposium aan bod:

  • Heiligt het doel de middelen? Inhoudelijke aspecten van nieuwe zwemwaterwet – Door Leo Keltjens (Aqualab Zuid B.V.)
  • Risico inventarisatie en beheersplannen in het kader van de nieuwe zwemwaterregelgeving – Door Wilfred Reinhold (Ministerie van Infrastructuur en Milieu)
  • Verdeling van verantwoordelijkheden onder de nieuwe zwemwaterwet en enkele andere juridische aspecten – Door Luc Vosters (De Waterman Juridisch Advies)
  • Ontwerp van Duurzame zwembaden – Door Guus Westgeest (TU Delft/Architectenbureau Guus Westgeest )
  • Hygiëne en desinfectie – Door Maarten Keuten (TU Delft/Hellebrekers Technieken)
  • Desinfectie zwembaden – Door Marjolein Peters (TU Delft)

Rondom de presentaties is voldoende ruimte voor discussie, terwijl tussen de presentaties voldoende ruimte zal zijn voor netwerken.


Ben jij op zoek naar een leverancier van LED verlichting voor in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Het PAO – Symposium Zwembaden is een initiatief van het Post Academisch Onderwijs (PAO) in samenwerking met de TU Delft, Hellebrekers Technieken, Sportfondsen Nederland en ZwembadBranche. In februari 2016 zal er opnieuw een PAO Symposium Zwembaden worden georganiseerd.


advertentie

Dewi Online