15 oktober ZwembadBranche Dag

Nationale Kennisdag Zwembaden 2011

Woensdag 13 april a.s. organiseert Vereniging Sport en Gemeenten voor de vijfde keer de Nationale Kennisdag Zwembaden. De titel van de Kennisdag is dit jaar ‘Onderstroom’. Ontwikkelingen in de zwembadbranche zijn, net als een onderstroom, niet altijd direct zichtbaar. Behalve potentieel gevaar biedt een onderstroom echter ook kansen en nieuwe mogelijkheden voor diegenen die alert zijn. Tijdens de Nationale Kennisdag Zwembaden laten we u kennismaken met verschillende mogelijkheden die de zwembadbranche ook nu biedt.

Aan de hand van verschillende onderwerpen lopen de ontwikkelingen in de zwembadbranche als rode draad door de Nationale Kennisdag Zwembaden. De opzet van deze dag biedt u de mogelijkheid om een persoonlijk programma samen te stellen. Bij aankomst op de Kennisdag ontvangt u een informatiemap waarin het programma met alle presentaties is opgenomen. De presentaties worden in vijf rondes gehouden en doordat bijna alle presentaties meerdere keren per dag aangeboden worden, hoeft u niets te missen! Voor een actueel overzicht van de presentaties kunt u op de website terecht.

Deelnemen
U kunt zich tot en met vrijdag 1 april aanstaande inschrijven via deze link.
De kosten bedragen € 257,50 voor VSG-leden en € 430 voor niet-leden.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf u snel in!


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij het verduurzamen van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Kijk voor meer informatie over de Nationale Kennisdag Zwembaden op de website.


advertentie

Pomaz