MetroXL introduceert Pool Sound Absorbers tijdens ZwembadBranche Dag

Op dinsdag 30 november staat MetroXL op de ZwembadBranche Dag. Het perfecte moment om Pool Sound Asborbers én Mozawall te presenteren; twee unieke en zeer innovatieve productlijnen die specifiek toepasbaar zijn in zwembaden.

MetroXL ontwikkelde een oplossing die niet alleen akoestisch dempend is maar er ook nog eens goed uitziet! Pool Sound Absorbers brengt esthetiek en functionaliteit samen. De eerste zwembadprojecten zijn inmiddels succesvol opgeleverd, waaronder het nieuwe Sportiom Aquafun in ’s-Hertogenbosch. De Pool Sound Absorbers productlijn kan worden voorzien van elke gewenste print, graphic of visual en bestaat uit een viertal systemen:

  • Pool Sound Wall (wandbekleding)
  • Pool Sound Baffle (verticaal hangende panelen)
  • Pool Sound Ceiling (plafondeilanden)
  • Pool Sound Panel (systeemplafond panelen)

Mozawall

Een mozaïek tegelwand met eigen afbeelding? Het kan! MetroXL ontwikkelde Mozawall, van pixels naar mozaïek. Mozawall is haast niet te onderscheiden van echt mozaïek. Ben je al eens in Zwemcentrum Rotterdam geweest? Daar word je in de entreeruimte verwelkomd door een Mozawall mozaïek tegeltjeswand van 967.375 steentjes.

Zien en voelen hoe dit eruit ziet? Kom naar 30 november naar de ZwembadBranche Dag stand 1.51. Eric Eijkens staat je daar graag te woord om meer te vertellen over onze gloednieuwe innovaties.

Nog geen toegangskaart? Registreer online via deze link