Laat je thuis inspireren met gratis webinars

Blijf vooral thuis. Dat is wat we nu moeten doen. Evenementen en bijeenkomsten zijn dus ook allemaal afgelast. Wat kan je nog wel doen om inspiratie op te doen? Webinars! Online kan nog heel veel. De webinars draaien dan ook op volle toeren. Wil jij ook op deze manier thuis kennis opdoen? Wij hebben een paar relevante gratis webinars voor jou op rij gezet die juist in deze coronatijd interessant zijn voor jullie. Te beginnen vanaf aankomende maandag!

Gratis webinars volgen

 • 30 maart – Effectief thuiswerken door de juiste prioriteiten te stellen
  Velen van ons zijn niet gewend om thuis te werken. Tenminste niet alleen maar thuis. Het is een nieuwe uitdaging: hoe werk je dan thuis zo effectief mogelijk door aan de juiste dingen, terwijl er zoveel prikkels zijn die je van je focus weg kunnen leiden? Het Savvy Team neemt je tijdens dit webinar mee in het stellen van prioriteiten en laat zien hoe je ook thuis zo effectief mogelijk kan werken.

  Inschrijven

 • 31 maart – Leiderschap in crisistijd
  Wat vragen grote contextuele veranderingen zoals het coronavirus van leiderschap? Hoe kunnen leiders zo goed mogelijk inspelen op de behoeften en beleving van medewerkers in tijden van crisis? Waarom is dan leiderschap en communicatie op basis van vertrouwen belangrijk? En hoe kun je dit juist nu toepassen? René Brouwers en Marieke Hoogenberg van Great Place To Work delen hun ervaring en expertise.

  Inschrijven

 • 31 maart – Het coronavirus & personeel
  Tijdens de live Q&A-sessie van De Wereld van Personeel kun je vragen stellen over het coronavirus en je personeel. Ook leer je van de ideeën en oplossingen die andere ondernemers inzetten om deze periode zo goed mogelijk samen met hun personeel door te komen om straks ook weer samen de draad op te kunnen pakken.

  Inschrijven

 • 2 april – Navigeren door de crisis
  Anna Chojnacka en Pieter van Osch organiseren een live videocall voor al je vragen over hoe je nu het beste kunt navigeren door de crisis heen in het algemeen en over het belang van denken in scenario’s in het bijzonder. Ook geven zij praktische tips over hoe je een strakke, beproefde planning toepast om zelfs nog meer agile in te spelen op wat nu urgent en straks belangrijk is. Hoe je het beste om kan gaan met je team en hoe je tijd, focus en cash kan bewerkstelligen om rust in de tent te krijgen.

  Inschrijven

 • 7 april – 5 manieren van verbinding in tijden van crisis
  Mensen zijn sociale dieren. Organisaties zijn sociale instellingen. Hoewel het coronavirus ons dwingt om sociale afstand te bewaren, is het cruciaal om emotioneel dicht bij elkaar te zijn. Maar hoe houd je die verbinding? En hoe geef je richting aan goed werkgeverschap in deze tijd? In dit webinar vertelt Great Place To Work 5 redenen waarom je juist nú moeten luisteren naar je medewerkers én hoe je dat binnen jouw organisatie nu ook kan doen.

  Inschrijven

 • Terugkijken

  Leiderschap in crisistijd met Ben Tiggelaar
  Afgelopen week gaf Ben Tiggelaar (expert in menselijk gedrag, leiderschap en verandering) een webinar over de do’s and don’ts van leiderschap in crisistijd. De coronacrisis vraagt veel van ons en onze collega’s. Aanpassingsvermogen, veerkracht, empathie. Maar ook creativiteit en visie. Hoe houd je het hoofd koel en hoe stuur je als ondernemer, manager of professional de juiste kant uit? Vragen die hier aan bod komen: Wat is er in deze crisis nodig op het gebied van leiderschap? Hoe bepaal je nu de juiste koers? Hoe communiceer je jouw visie effectief naar medewerkers en partners?

  Heb je deze gemist? Je kunt deze hier nog terugkijken.
  Splash Software