23 april ZwembadBranche Dag Belgie

Het was weer geweldig!

Wat was het weer een mooie ZwembadBranche Dag! Wij zijn nog aan het nagenieten: zoveel positieve energie die alle deelnemers en bezoekers uitstraalden. Natuurlijk weet je het al wel, maar op dit soort dagen voel je echt hoe speciaal de zwembranche is. En met meer dan 1.000 bezoekers was het weer een mooi moment voor de branche om inspiratie op te doen, kennis te vergaren en – zeker niet onbelangrijk – elkaar weer te ontmoeten.

Ontmoeten

Ook dit jaar staat de branche weer voor grote uitdagingen én zijn er zeker ook volop kansen, het is dan fijn als er een plek is waar heel veel kennis en ervaring bij elkaar komt. Op het beursplein konden exposanten ook dit jaar weer volop in gesprek hierover met nieuwe en oude klanten en in de sessies konden experts en bezoekers hun kennis uitwisselen. Tussendoor was er natuurlijk zoals gebruikelijk ook volop gelegenheid voor vakgenoten om elkaar te spreken en zo nieuwe contacten te maken en heel veel oude aan te halen. Daarnaast kon iedereen de positiviteitstank aanvullen met complimenten, aanmoedigingen en levensadviezen op het Blijtankstation en even los bij het fotoflitshokje voor een leuk gifje. Kortom, de jaarlijkse vitamine Z is weer door vele professionals uit de branche opgehaald en rijkelijk aangevuld.


Ben jij op zoek naar een leverancier voor zwembadafdekkingen? 👉 Klik hier.Bedankt!

Wij kijken in ieder geval terug op een geslaagde dag. Dank hiervoor aan alle exposanten, de begeleiders van de kennissessies en bezoekers. Wij hopen natuurlijk dat jullie net zo van deze dag hebben genoten als en wij en kijken nu al uit naar de volgende editie in 2024! En voor wie niet kan wachten, je bent uiteraard ook van harte welkom op het ZwembadBranche Congres op 27 maart in Apeldoorn.

Kijk hier voor het fotoverslag van Jan Buteijn.