Groep Optisport-Pellikaan-ESSA maakt van Turnhouts zwembad topattractie

Het Turnhoutse stadsbestuur heeft gekozen voor de ervaren zwembadgroep Optisport-Pellikaan-ESSA om Zwembad Stadspark te verbouwen en te exploiteren voor de komende 20 jaar. Het zwembad zal eind 2016 de deuren weer openen. Voor alle Turnhoutenaren is dit goed nieuws. Zij moeten al enkele jaren uitwijken naar zwembaden in de omgeving. Het Zwembad Stadspark in Turnhout opende in oktober 2005 maar door diverse bouwtechnische perikelen en gebreken is het zwembad sinds april 2011 gesloten. Met de komst van zwembadgroep Optisport-Pellikaan-ESSA krijgt de stad Turnhout nu een duurzame en constructieve oplossing voor haar stedelijk zwembad.

Facelift
Voorafgaand aan de heropening krijgt Zwembad Stadspark een grondige facelift: Het golfslagbad wordt omgebouwd tot een instructiebad en er wordt een waterspeelwereld en wellnesszone gecreëerd. Een nieuwe, interactieve glijbaan zal de topattractie voor de jeugd worden. Verder wordt het buitenbad omgetoverd tot een spraypark voor zomers waterpret en voorzien van een nieuw zonneterras. Structurele verbeteringswerken aan de kelder, de zwembadkuipen, de vloeren, de technische ruimtes en de verschillende technieken garanderen een definitieve en duurzame oplossing voor het Zwembad Stadspark.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met het schoonmaken en schoonhouden van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Aanbod voor jong en oud
Zwembad Stadspark biedt na heropening een divers aanbod van (zwem)activiteiten voor jong en oud. Van banenzwemmen en recreatief zwemmen tot zwemcursussen en diverse aquasporten. Ook zullen er zwem- en waterpolowedstrijden worden georganiseerd en is er ruimte voor schoolzwemmen. Uitgangspunt is een maximalisering van de openstellingsuren, zowel overdag als ’s avonds, gedurende zeven dagen per week.

 
deel op twitter deel op facebook
 advertentie

Dewi Online


advertentie

Hellebrekers