15 oktober ZwembadBranche Dag

Finalisten ‘Zwemonderwijzer van het jaar’ 2011 bekend

Op maandag 9 mei 2011 wordt tijdens de Week van het Zwemonderwijs de `Zwemonderwijzer van het jaar’ verkozen. Tijdens deze verkiezing wordt met waardering voor de zwemonderwijzer die met passie voor het vak en oog voor het kind zijn of haar vak uitoefent, gezocht naar een zwemonderwijzer die zich onderscheidt van de rest. De winnaar mag zich vervolgens een jaar lang de beste zwemonderwijzer van Nederland noemen.

Afgelopen jaar werd de eerste editie gehouden met als winnaar Susanne Heeremans van het Sloterparkbad. Heeremans overtuigde de jury door te laten zien hoe je een kind veilig en met plezier leert zwemmen met het kind als uitgangspunt.

De kandidaten voor de verkiezing `Zwemonderwijzer van het jaar’ 2011 konden zichzelf aanmelden of worden aangemeld door een collega door het invullen van een vragenlijst. Uit vele reacties is een drietal kandidaten geselecteerd die op maandag 9 mei a.s. in de finale in Het Sloterparkbad in Amsterdam zullen uitmaken wie er met de titel van door gaat. De drie genomineerden zijn: Baukelien Kuiper van Sport- en Recreatiebad De Waterwyck, Marco Kuijpers van Zwembad de Windas en Vanessa Neijzing van Zwembad De Watering. In de finale zullen zij aan een groep kinderen zwemles geven. Een jury zal op basis van deze zwemlessen uitmaken wie de ‘Zwemonderwijzer van het Jaar’ zal worden. De bekendmaking en uitreiking van de prijs zal op 10 mei 2011 plaatsvinden tijdens de congresdag van de Week van het Zwemonderwijs.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met het schoonmaken en schoonhouden van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Daarnaast zijn er twee deelnemers die het net niet hebben gered tot de finale. Ellen van der Meulen van Sportcentrum de Veur en Sylvia Katwijk van Sportplaza Mercator krijgen een certificaat en een eervolle vermelding.

Zwemonderwijzer van het jaar is een initiatief van Nationaal Platform Zwembaden | NRZ, Abvakabo FNV en ZwembadBranche


advertentie

XS2 voor Zwembaden