Extra uitgave rondom coronacrisis in zwembranche online

Vanwege het coronavirus moeten we het sociale contact zoveel mogelijk vermijden. Reden dat de zwembaden en zwemscholen zijn gesloten. Een zeer ingrijpende maatregel voor onze branche. In een korte tijd komt er veel op je af. Hoe zorg ik goed voor mijn personeel, hoe communiceer ik met klanten, hoe onderhoud ik een gesloten zwembad. Heb ik straks nog een baan, hoeveel achterstand lopen de leskinderen op, hoe werk ik straks de opgelopen wachtlijsten weg. En natuurlijk niet te vergeten de zorgen in privé sfeer. Blijven mijn dierbaren en ik gezond en hoe blijf ik met hen allemaal in contact.

E-zine coronacrisis in zwembranche

Tegelijkertijd zien we ook veel mooie initiatieven ontstaan, kansen worden gezien en opgepakt, ideeën bedacht, er ontstaat saamhorigheid. Het is een rollercoaster van emoties. Juist in deze tijd van onzekerheid, kansen, hoop en naastenliefde willen wij jullie graag online informeren en inspireren. Naast de ZwembadBranche zoals jullie van ons gewend zijn, publiceren wij online editie waarin je alleen maar informatie vindt over coronacrisis: wat moet je nu doen, wat kan je doen, wat doen anderen. Het eerste e-zine staat nu online en de komende periode verschijnen meer edities. Wil jij jouw verhaal delen, heb je ideeën of vragen? Laat het ons vooral weten!

Lees hier de extra uitgave rondom coronacrisis in zwembranche online