15 oktober ZwembadBranche Dag

Dag van de Zwembadopleidingen

De beroepsopleiding tot Allround Zwembadmedewerker maakt zich klaar voor de toekomst. Vakmanschap staat daarbij centraal, want de zwembadmedewerkers van nu zijn echte vakmensen. Maar, geen vakmanschap zonder meester! Scholing is essentieel. Hoe kunnen we beter samenwerken en wat vind jij belangrijk als het gaat om kwaliteit?

Tijdens de Dag van de Zwembadopleidingen staan vakmanschap en de verbintenis tussen leerbedrijf, onderwijsinstelling en student centraal. Naast lezingen zijn er verschillende workshops en informatierondes. Bezoek gratis de Dag van de Zwembadopleidingen om mee te praten en informatie te krijgen over de toekomst van de zwembranche. Deelname aan de informatiemiddag is gratis als je je van tevoren hebt aangemeld.

Een vak apart
Het opleiden van leerlingen en stagiaires tot vakmensen is een vak apart. Hoe vind je de balans tussen het belang van je bedrijf of je rol als begeleider, het belang van de leerling en je persoonlijk belang? Wat leert de zwembadmedewerker bij de opleider en welke verantwoordelijkheid draagt het werkveld? Kunnen we vertrouwen op elkaars professionaliteit? Door duidelijkheid te scheppen in ieders verantwoordelijkheid in de driehoeksverhouding student, leerbedrijf en onderwijsinstelling, kunnen we de kwaliteit verbeteren.


Ben jij op zoek naar een (nieuw) leerlingvolgsysteem voor jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Lees verder op de site van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ


advertentie

Alle leveranciers voor de zwembranche vind je hier

Een gedachte over “Dag van de Zwembadopleidingen

Reacties zijn gesloten.