BabyDobber

De AmazInno ofwel BabyDobber is een hoogwaardig design kinderzitje voor in zwembaden. Door gaten in de kiel (‘dobber’ principe) kent het ontwerp een grote stabiliteit. De ring zorgt voor een groot drijfvermogen. De BabyDobber is ontworpen voor kindjes vanaf nul jaar, tot maximaal 16 kg.

De zitting is antislip en de zitpositie is ergonomisch ontworpen. Het kindje zit aan alle kanten ondersteund, de kleine zit deels in het water en kan vanuit het stoeltje naar hartenlust met water spelen. Voor baby- en peuterzwemmen is dit een uitstekend hulpmiddel. Terwijl de ouders in het water staan of zwemmen zit het kindje lekker te dobberen. Samen met de ouders kunnen zo allerlei spelletjes en oefeningen worden gedaan die veel plezier kunnen geven aan beiden.
De BabyDobber is eenvoudig in 3 delen uiteen te nemen en kan gemakkelijk meegenomen worden of opgeborgen. Het ontwerp staat op naam van Jorn Behage, een industrieel ontwerper die zich de laatste 10 jaar heeft gespecialiseerd in ergonomie voor kinderen.

Voor meer informatie www.watergamesandmore.com