800 professionals naar ZwembadBranche Dag

Schermafbeelding 2015-10-20 om 14.54.01
Op 14 oktober vond voor de tweede keer de ZwembadBranche Dag plaats. Na het succes van vorig jaar, was de beursvloer dit jaar ruim verdubbeld naar 51 exposanten. Samen met hen mochten we 800 professionals uit de zwembranche in DeFabrique ontvangen. Dat is meer dan een verdubbeling ten opzichte van de eerste editie van vorig jaar. We kijken dan ook terug op een geslaagde dag.

Bruisende branche
Naast een vol beursplein was er een gevarieerd aanbod aan workshops. De horecapunten zorgden tevens voor voldoende gelegenheid om collega’s te ontmoeten. De ZwembadBranche Dag is daarmee een terugkerend evenement vol inspiratie, informatie en netwerken. En met een bezoekersaantal van 800 blijkt gelukkig ook maar weer eens dat de zwembranche een bruisende branche is. Wij kijken er dan ook naar uit om elkaar volgend jaar (weer) te ontmoeten! Voor wie geen jaar kan wachten, op 16 maart organiseren wij wederom ons ZwembadBranche Congres in Apeldoorn.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met de waterbehandeling in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Tot slot willen we graag alle professionals uit de branche bedanken die we hebben mogen ontvangen. En natuurlijk ook onze partners die de DeFabrique omtoverden tot een mooi beursplein. Graag tot volgend jaar!

>> Kijk hier voor de foto’s van de ZwembadBranche Dag 2015


advertentie

Dewi Online