15 oktober ZwembadBranche Dag

Zwembad De Sypel ontvangt ‘warme douche’

Vanavond ontvangt het zwembad De Sypel een ‘warme douche’ van het tv-programma Tros Radar. Kijk om 20.30 uur naar het programma op Nederland 1. Een vaste klant van het zwembad is zeer tevreden over de geboden service van de medewerkers en schakelde Radar in om het zwembad te bedanken. Tweemaal per week komt mevrouw De Kater met haar kinderen zwemmen in zwembad De Sypel. Naast haar loopt een blindengeleidehond om hen veilig van huis naar het zwembad en terug te begeleiden.

Het klinkt heel gewoon, maar dit is voor mevrouw De Kater toch bijzonder. Normaal gesproken worden honden niet in het zwembad toegelaten, waardoor een zelfstandig bezoek aan het zwembad voor mevrouw De Kater bijna niet mogelijk is. Maar door de opvang van haar trouwe viervoeter in de gang bij de receptie van het zwembad, kan zij elke week met haar kinderen zwemmen. Om de medewerkers van het zwembad hiervoor te bedanken, heeft zij het tv-programma Rader gevraagd om zwembad De Sypel een ‘warme douche’ te geven.

Het consumentenprogramma Radar reikt in iedere uitzending een ‘koude’ of een ‘warme douche’ uit aan een bedrijf dat door een ontevreden (koude) of juist een erg tevreden (warme) klant is aangemeld. Het zwembad is apetrots op de prijs.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met het schoonmaken en schoonhouden van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.
advertentie

Dewi Online