Wie volgt Susanne Heeremans op als ‘Zwemonderwijzer van het jaar’

Waardering voor de zwemonderwijzer die met passie voor het vak en oog voor het kind zijn of haar vak uitoefent. Dat was de insteek van de eerste editie van de ‘Zwemonderwijzer van het jaar’ die afgelopen jaar werd gehouden. Gezocht werd naar een zwemonderwijzer die zich onderscheidt van de rest en zich met recht een jaar lang de beste zwemonderwijzer mag noemen. Vorig jaar lukte dit in de persoon van Susanne Heeremans. Dit jaar wordt de tweede editie gehouden en gaan we op zoek naar een opvolger die een jaar lang deze eretitel mag dragen.

‘Zwemonderwijzer van het jaar’ is een initiatief van Nationaal Platform Zwembaden | NRZ en ZwembadBranche en werd afgelopen jaar voor het eerst gehouden. De eerste winnaar in de geschiedenis, Susanne Heeremans, overtuigde de jury door te laten zien hoe je een kind veilig en met plezier leert zwemmen met het kind als uitgangspunt.

Lees het hele artikel in ZwembadBranche nr 27 via deze link


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij het verduurzamen van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Heb jij passie voor het vak? GEEF JE OP!
Voor de editie Zwemonderwijzer van het jaar 2011 zijn we nog wel op zoek naar zwemkanjers: wie wil laten zien waar het zwemonderwijs voor staat? Heb jij een passie voor het vak en ben je in staat op een bijzondere wijze kinderen te leren zwemmen? Geef je dan op voor ‘Zwemonderwijzer van het jaar’! De finale zal plaatsvinden op 10 mei tijdens de ‘Week van het zwemonderwijs’. Uiteraard mogen er ook collega’s worden opgegeven. Dus weet jij iemand die hieraan voldoet, ook dan kun je reageren.

Aanmelden via: www.zwemonderwijzervanhetjaar.nl


advertentie

Splash Software