Renovatie van De Lansingh

De renovatie van Zwembad de Lansingh zal begin maart starten en als alles volgens plan verloopt, is de zwemaccommodatie in het najaar klaar. Tijdens de renovatieperiode blijven alle belangrijke kernactiviteiten, zoals recreatief- en banen zwemmen, zwemlessen, schoolzwemmen, activiteiten voor doelgroepen en gebruik door verhuur aan zwemverenigingen normaal plaatsvinden. Een groot gedeelte van de renovatie is aan de voorzijde van de zwemaccommodatie. De complete ontvangsthal, receptie-, kleed-, personeel-, opslag-, EHBO- en verenigingsruimte zullen worden vernieuwd. Verder moeten er diverse besparende maatregelen worden getroffen met betrekking op het energieverbruik en de kwaliteit van zwemaccommodatie.

Moderne facelift
De kleedcabines voor het publiek zijn de afgelopen maanden al vervangen in mooie gele kleuren. Nu krijgen de voorgevel en de daar achterliggende ruimtes een moderne facelift. De renovatie van de diverse ruimtes is nodig omdat ze zijn verouderd en niet meer voldoen aan de wettelijke eisen. Tijdens de renovatie blijft het zwembad open voor de bezoekers waardoor er af en toe hinder zal ontstaan voor het publiek en het personeel. De huidige ontvangsthal en receptie zullen tijdelijk gehuisvest worden in portocabines aan de voorzijden waarna het publiek via de gang in de kleedruimte wordt doorgeleid naar de zwemzaal of de horeca.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met het schoonmaken en schoonhouden van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Werkzaamheden volgen
Het is mogelijk de vorderingen te volgen op de site www.krimpenaandenijssel.nl/zwembad onder faciliteiten-renovatienieuws, hier staat informatie over de komende werkzaamheden.


advertentie

Splash Software