Nieuw buitenterrein zwembad De Vallei

Het nieuw ingerichte buitenterrein van zwembad De Vallei is zaterdag 8 mei jl. geopend. Het buitenterrein van het zwembad heeft een metamorfose ondergaan en is multifunctioneel ingericht voor recreatieve zwemmers. Tijdens de openingstijden van het buitenzwembad kunnen bezoekers van het zwembad gebruik maken van nieuwe speelmogelijkheden op het terrein. Het terrein rondom het peuterbad is uitgebreid en voorzien van kunstgras en een aantal nieuwe speelattributen. Verder zijn op de speelweide voor de oudere kinderen een groot speeltoestel en een springkussen geplaatst. Naast deze herinrichting is er ook een nieuw beachcourt aangelegd waarop sporten als volleybal, voetvolley, hockey, tennis, voetbal kunnen worden gespeeld.
Wethouder Sport en Recreatie, Henk van Soest, verricht de officiële openingshandeling van de nieuwe beachaccommodatie om 16.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom om het nieuwe buitenterrein te komen bekijken en in gebruik te nemen. Er kan worden kennisgemaakt met de nieuwe beachvolleybal afdeling ‘VCV Samba Beach’. Ook kan er worden gespeeld op de nieuwe klim- en klautertoestellen, het springkussen of met allerlei sportmaterialen uit de sportbuurtbus van Welzijn Veenendaal op het beachcourt.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij het automatiseren van processen in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.
advertentie

Hellebrekers