Midzomernachtduik 2014

De Midzomernachtduik wordt in 2014 voor de derde keer georganiseerd. Het evenement was in eerste instantie bedoeld voor alle buitenbaden om het zwemmen in de openlucht extra onder de aandacht te brengen. Vorig jaar sloten ook de overdekte accommodaties aan bij het evenement. Ook dit jaar is de Midzomernachtduik voor alle zwembaden. Dus ook voor overdekte accommodaties. Door op één moment alle krachten te bundelen, kunnen wij het zwemmen in Nederland in één keer op een positieve manier extra onder de aandacht brengen.

Midzomernachtduik is een landelijk evenement, maar iedere accommodatie kan het programma naar eigen wens invullen. Misschien wilt u wel een wedstrijd Bommetje organiseren of een waterpolo wedstrijd met een BBQ en een waterdisco onder begeleiding van de plaatselijk bekende DJ. Of misschien geven jullie een demonstratie Aqua Zumba om alvast in tropische sferen te komen. Alles is mogelijk, elke activiteit die het bad meer onder de aandacht brengt bij uw bezoekers maakt onderdeel uit van de Midzomernachtduik.


Ben jij op zoek naar een leverancier voor zwemlesmaterialen? 👉 Klik hier.Spieren voor spieren
Dit jaar zijn wij met de Midzomernachtduik een samenwerking aangegaan met Stichting Spieren voor spieren. Elk kind moet onbezorgd kunnen rennen, fietsen, schaatsen en spelen. Voor 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend omdat ze lijden aan een spierziekte. Spieren voor Spieren helpt deze kinderen. Door mensen op te roepen om in actie te komen en gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren. De Midzomernachtduik is dit jaar meer dan alleen een spetterende inluiding van de zomer, maar een evenement waarbij geld wordt ingezameld voor projecten van Spieren voor spieren.

Meld jouw accommodatie vandaag nog aan en doe mee aan de Midzomernachtduik 2014 op vrijdag 20 juni a.s.

aanmelden


advertentie

Dewi Online