De Bongerd beste Sportfondsen accommodatie 2011

Tijdens de Landelijke Managers Dagen van Sportfondsen heeft Alwin Heij als manager van Zwembad de Bongerd, uit handen van Bert Verkoelen van Sportfondsen Nederland, een cheque overhandigd gekregen voor de beste Sportfondsen accommodatie van Nederland. Hiermee namen zij het stokje over van SportPlaza Moerdijk dat in 2010 werd verkozen tot accommodatie van het jaar.

Sportfondsen Wageningen heeft op basis van verschillende factoren zoals aandacht voor de klantbeleving, veiligheid, hygiëne, gastvrijheid en kwaliteit de afgelopen jaren grote stappen gemaakt. Tevens werd benadrukt door Bert Verkoelen dat de promotie via de verschillende media in positieve zin ervoor hebben gezorgd dat de accommodatie een hele grote aantrekkingskracht heeft in Wageningen en ook ver daarbuiten. Kortom een accommodatie om trots op te zijn, om de woorden van Verkoelen aan te halen.

MaDiWoDoVrijdag show
De Bongerd is dit jaar zeker opgevallen. Zoals wellicht bekend hebben zij landelijke bekendheid gekregen via de MaDiWoDoVrijdag show van Paul de Leeuw, waar zij aandacht vroegen voor de verkiezing ‘Zwembad van het Jaar’. Mede door deze actie werden zij winnaar van het ‘Zilveren Startblok’, de prijs voor het zwembad dat op de meest originele, ludieke en effectieve manier stemmen weet te verkrijgen. De Bongerd is verder uiterst actief op het gebied van social media. Zo hebben zij een speciale hyvespagina waar ze met de jeugd communiceren over activiteiten als discozwemmen, een foursquare account waar bezoekers diverse specials en premiums kunnen verdienen. Daarnaast ook via twitter, een eigen digitale nieuwsbrief, eigen websites, lokale media. Kortom een accommodatie die de media goed weet te gebruiken. Het grote doel van al deze communicatie is het creëren van aandacht bij de bezoekers, op die plek waar de bezoekers zitten.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met het schoonmaken en schoonhouden van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Lees het hele artikel in ZwembadBranche nr.29


advertentie

Dewi Online