BHVBZ Rollercoaster – Workshop #ZBBC15

marceljagersma

Tijdens het ZwembadBranche Congres zal Marcel Jagersma de BHVBZ Rollercoaster workshop verzorgen. In deze workshop loopt Marcel Jagersma de nieuwe zwembadregelgeving met u door. Aan de orde komen onder meer de inhoud en wijzigingen van het nieuwe besluit. Maar ook het werken met een risicomodel en de wijze van handhaving.

Op 1 juli 2015 gaat het nieuwe Besluit hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden (Bhvbz) in en dat houdt ons allemaal bezig. Het nieuwe Bhvbz heeft gevolgen voor de exploitatie en het dagelijkse beheer van zwemgelegenheden. Zo veranderen de bestaande middelvoorschriften in doelvoorschriften en worden er nieuwe eisen gesteld aan de zwemwaterkwaliteit, luchtkwaliteit en de risico-analyse voor publiek en personeel.

Jagersma is partner van Novum Nexu en actief als adviseur en (interim)manager voor zwem- en sportaccommodaties. Zijn expertise is veiligheid in zwemvoorzieningen, daarnaast is hij auteur van het boek Luctor et Emergo en co-auteur van het recent verschenen boek ‘Drowning’.

Meer informatie

Benieuwd naar de andere sprekers en workshops? kijk voor meer informatie op de onze site ZwembadbadBranche Congres en meld je vandaag nog aan.

 
deel op twitter deel op facebook
 
 

congres-fb