Aquajogging de Buffel dealer van Aqua Jal

Begin mei is Johanne Audy Le Blond speciaal vanuit Canada overgekomen naar Nederland, om een bezoek te brengen aan Aquajogging de Buffel. Dit met als doel afspraken te maken over de exclusiviteit voor de verkoop van het nieuwe product, de Aqua Jal. In de toekomst zal ook de productie van de Aqua Jal plaatsvinden bij Aquajogging de Buffel. De Aqua Jal is een 120 cm lange stoffen gaasdoek, met daarin 4 zakken voor het insteken van handen of voeten.
Dit product geeft weer een nieuwe dimensie aan de aquafitness oefeningen. De bewegingen met de Aqua Jal zijn bedoeld voor zowel krachttraining als ook voor therapeutisch gebruik. Door de 4 zakken kan er namelijk gekozen worden voor een zwaardere of een lichtere oefening. De gaatjes in het doek zorgen voor de waterdoorlating, hierdoor is de stof soepel door het water te bewegen. In Amerika en Duitsland wordt er al volop gewerkt met de Aqua Jal. Op conventies in Duitsland is dit product al eerder gepromoot en heeft het al bewezen een goede aanvulling te zijn op de bestaande artikelen.

De Aqua Jal is op 17 juni bij Aqua Master gepromoot. Heb je dit gemist? Voor meer informatie over dit product kun je contact opnemen met Aquajogging de Buffel 0412-451128 of via info@aquarunner.nl