Sportbedrijf Kaag en Braassem (Roelofarendsveen) zoekt Algemeen Directeur

Sportbedrijf Kaag en Braassem is op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. De nieuwe directeur is een verbinder met passie voor sport in gemeente Kaag en Braassem. Als directeur ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de gehele organisatie. In totaal heb je de verantwoording over een team van circa 32 medewerkers. Je bent een inspiratie voor de hele organisatie. Je zorgt ervoor dat het personeel in staat wordt gesteld om tot haar recht te komen. Als directeur heb je visie en ben je als geen ander in staat om met de organisatie in te spelen op de huidige en toekomstige ontwikkelingen.

Sportbedrijf Kaag en Braassem zoekt iemand die een uitdaging nodig heeft en leeft voor ‘innovatie’ en ‘dynamiek’. Een inspirerend boegbeeld dat daadkracht en draagvlak combineert. U heeft affiniteit met sport en beschikt over:

  • een afgeronde hbo/wo-opleiding;
  • het hebben van strategisch inzicht en de capaciteiten om deze inzichten te vertalen naar concreet beleid;
  • bedrijfseconomisch inzicht en financiële kennis;
  • leidinggevende ervaring;
  • verbindende vaardigheden om de opgebouwde samenwerking met kindpartners en omliggende sportverenigingen vooruit/verder te brengen en invulling te geven aan de gezamenlijk opgestelde visie;
  • enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • ervaring hebben in het samenwerken met een gemeentelijke organisatie;
  • het beschikken over kennis van en het affiniteit hebben met zwembaden is een pré.

Sportbedrijf Kaag en Braassem biedt een afwisselende functie met een breed scala aan verantwoordelijkheden en uitdagingen. Een uitdagende functie en een plezierige werkomgeving waar goede regelingen zijn om privé- en werksituatie te combineren. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 8 september 2019 je c.v. en motivatie naar hdemoed@kaagenbraassem.nl

Locatie: Roelofarendsveen
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Sportbedrijf Kaag en Braassem

Sportbedrijf Kaag en Braassem is exploitant van verschillende accommodaties: sport- en recreatiecentrum De Tweesprong, gemeenschapscentrum Het Spant, gymzaal De Meerkant en sportzaal Kaskade. Daarnaast levert het Sportbedrijf diensten zoals de combinatiefunctionarissen, adviezen aan andere maatschappelijke instellingen en personeel aan buitenzwembad de Kleine Oase in Leimuiden.

Sportbedrijf Kaag en Braassem opereert tussen inwoners, verenigingen, onderwijs, sport, cultuur, maatschappelijke instellingen en zorginstellingen. Het Sportbedrijf is binnen de gehele gemeente actief betrokken bij stimulering van sport en bewegen voor jong en oud. Ook staat het Sportbedrijf voor het verbinden van zorg en preventie en het ondersteunen van maatschappelijke instellingen zoals verenigingen en ander maatschappelijk vastgoed. De afgelopen periode zijn daarin al mooie stappen gezet, zoals de samenwerking met de zwemvereniging en Tom in de Buurt om zwemles voor statushouders mogelijk te maken. Ook wordt er nauw samengewerkt met Zwembad de Kleine Oase in Leimuiden.

Voor meer informatie www.detweesprong.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Variodeck