Spetterclub Tiel zoekt coördinator zwemlessen

Wie zoeken wij?
Als coördinator zwemlessen ben jij de spin in het web van onze zwemschool. Je bent verantwoordelijk voor de planning van de zwemlessen en het inplannen van onze zweminstructeurs. Je beheert zowel de mailbox als de telefoon, lost organisatorische vraagstukken op en bent tijdens de zwemlessen het aanspreekpunt voor de zwemlesouders. Je bent communicatief zeer vaardig (zowel schriftelijk als mondeling), je bent een organisatorisch wonder, probleemoplossend ingesteld en je hebt ervaring in de zwemlesbranche (ervaring als zweminstructeur is een grote pré). Je bent doordeweeks beschikbaar tot 19:00 uur en op zaterdagochtend tot 12:00 uur.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een leuke werkomgeving met gezellige collega’s. Kwaliteit en plezier zijn niet alleen de speerpunten in onze lessen, ook voor onze werknemers staat dit voorop. Bij Spetterclub Tiel is er niet alleen ruimte voor zelfinitiatief, we verlangen dit zelfs een beetje van je. We willen namelijk het beste in je naar voren halen. Je krijgt van ons een parttime contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling. Je beloning zal in onderling overleg worden vastgesteld op basis van je ervaring, maar zal minimaal voldoen aan de richtlijnen van jouw CAO Zwembaden/Zwemscholen.

Deze vacature is eventueel in combinatie met vacature coördinator zwembad (Aqua Vita) tot maximaal 38 uur per week.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 30 september je c.v. en motivatie naar marciano@spetterclub.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Tiel
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Vast
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: € 2.500 – € 3.500

Spetterclub Tiel

Spetterclub Tiel is een jonge en snelgroeiende organisatie. Wij staan voor “goed leren zwemmen op een leuke manier” en geven onze zwemlessen in het zwembad Aqua Vita in Tiel. Spetterclub Tiel kenmerkt zich door een open cultuur en een dynamische werkomgeving. Dagelijks werken wij aan het verbeteren van ons concept, waar al onze medewerkers hun steentje aan bijdragen. Wij zijn ontzettend ambitieus en hebben passie voor wat we doen.

Voor meer informatie https://www.spetterclub.com.