De Thermen2 (Alphen aan den Rijn) zoekt Zwemonderwijzer / doelgroepeninstructeur

Maak van je hobby je werk! De Thermen2, exploitant van de zwembaden in Alphen aan den Rijn is op zoek naar een sportieve en enthousiaste (aankomende) zwemonderwijzer en doelgroepeninstructeur. Ben je de geschikte kandidaat dan betalen we jouw opleiding tot allround zwemonderwijzer!

Wij zoeken kandidaten die vroeger zwemles hebben gegeven, die iets anders naast hun huidige baan willen, zwemfans die van hun hobby hun beroep willen maken of een carrière switch willen maken.

Wat ga je doen?

Je geeft op enthousiaste, vakkundige en betrokken wijze zwemlessen via de richtlijnen van De Thermen2 (ABC-methode) en je bent aanspreekpunt voor ouders en kinderen. Daarnaast neem je enkele doelgroeplessen voor je rekening zoals o.a. baby-peuterzwemmen, meer bewegen voor ouderen en de aquasporten. Je weet tijdens de sportieve doelgroeplessen, de deelnemers te motiveren zodat ze net dat beetje extra geven en je denkt mee over verbetering van onze lessen. Daarnaast houd je toezicht tijdens recreatief zwemmen.

Functie-eisen

  • Je bent enthousiast, energiek, verantwoordelijk en betrokken. Daarnaast ben je communicatief sterk en weet je deelnemers, kinderen en hun ouders te motiveren en stimuleren
  • Je hebt affiniteit met water/zwemmen
  • Krijgt energie van lesgeven en durft voor een groep te staan
  • Doordeweeks werken en in het weekend is voor jou geen probleem
  • Woonachtig in de omgeving van Alphen aan den Rijn

Wat bieden wij jou?

  • Een opleiding
  • Een fijne werkomgeving met gezellige collega’s
  • Marktconform salaris
  • Goede secondaire arbeidsvoorwaarden

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 4 januari je c.v. en motivatie naar Mitchel@dethermen2.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Alphen aan den rijn
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

De Thermen2

Wij zijn Thermen2 en wij doen de exploitatie van de twee zwembaden in Alphen aan den Rijn. Zwemmen is een sport. Zwemmen is bewegen. Zwemmen is leuk; dat is ons motto! Werken bij Thermen2 is werken met gezellige en betrokken collega’s. Geen dag is hetzelfde, daar zorgen onze gasten en collega’s wel voor.

Voor meer informatie www.dethermen2.nl.
“VConsyst”