Center Parcs Zandvoort zoekt Safety & Pool Manager

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij werken in een unieke, internationale omgeving met een informele cultuur? En binnen een bedrijf waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Zoek dan niet verder…

Wij zijn op zoek naar een Safety & Pool Manager die beschikt over goede communicatieve – en coachende vaardigheden. Je bent enthousiast en kwaliteitsgericht en vormt het punt van vertrouwen voor zowel onze medewerkers als de gasten. Je werkt kostenbewust, bent cijfermatig en analytisch ingesteld.

Als Safety & Pool Manager ben je verantwoordelijk voor ons welbekende subtropische zwemparadijs (de Aqua Mundo) en Guestservice (safety afdeling) op ons park. Je hebt een coachende, coördinerende, controlerende maar ook een adviserende rol op het gebied van veiligheid-, gezondheid- en milieurisico’s. Je waarborgt de brandveiligheid, zwembadveiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers. Hiervoor heb je regelmatig contact met vakspecialisten op ons hoofdkantoor. Je voert risicoanalyses uit en rapporteert op kwartaalbasis kengetallen omtrent veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast heb je kennis van de huidige wet- en regelgeving en ISO-normen.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het kosten- en omzetbudget en ga je commerciële kansen niet uit de weg. Jouw people management skills zet je dagelijks in bij de uitvoering van het personeelsbeleid. Medewerkerstevredenheid staat bij jou voorop en dit blijkt uit jouw inspirerende, coachende en motiverende managementstijl. Je coacht dagelijks 4 floormanagers werkzaam in de Aqua Mundo en 1 floormanager werkzaam op de afdeling Guestservice (safety afdeling). Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor ongeveer 55 medewerkers.

Je maakt deel uit van het Management Team bestaande uit de Finance-, Operations-, Technical-, Housekeeping en HR Manager en je ontvangt coaching van de General Manager.

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

  • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 5 jaar en maximaal 10 jaar recente en relevante (leidinggevende) werkervaring.
  • Een uitstekende taalbeheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je bent beschikbaar voor duty-diensten: gedurende weekenden, ongeveer één keer per vijf à zes weken. Gemiddeld één keer per maand twee late diensten (feestdagen vallen hier ook onder). Tijdens deze diensten fungeer je als aanspreekpunt voor zowel gasten als medewerkers.
  • Je hebt goede kennis van MS Office (kennis van Word en Excel is een must).
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van BHV, EHBO en reanimatie diploma’s. Tot slot ben jij woonachtig op max. een uur reisafstand van Zandvoort en flexibel qua werkdagen en werktijden: telefonisch ben je te bereiken in noodgevallen. Ook ben je 38 uur beschikbaar.

Wat bieden wij?

Een mooie en interessante managementrol binnen een unieke omgeving. Binnen Center Parcs is geen dag hetzelfde en de teams waaraan je leiding geeft hebben een directe en cruciale impact op de vakantiebeleving van onze gasten. Je kunt als Safety & Pool Manager jouw stempel drukken op het succes van Park Zandvoort. Daarnaast bieden wij:

  • Een marktconform salarispakket, met leuke secundaire voorwaarden zoals kortingen op activiteiten en vakanties bij Center Parcs.
  • Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrière stappen.
  • Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
  • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Interesse in onze vacature?

Kan jij niet wachten om binnen ons bedrijf aan de slag te gaan en voldoe je aan onze functie eisen? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Wil je eerst meer informatie over de functie Safety & Pool Manager? Wij vertellen je er graag meer over. Hiervoor kan je contact opnemen met Sarah Meijer, Talent Acquisition Manager NL & BE, via tel +31 (0)10 49 89 830 of via werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Zandvoort
Provincie: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: In overleg

Center Parcs

Met maar liefst 28 parken in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door unieke vakantie-ervaringen. Bij Center Parcs geniet je in elk park van een unieke ervaring met compleet ingerichte cottages in de natuur, tropische sferen in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en een mix van activiteiten voor jong en oud. Even ertussenuit, midden in de natuur. Ieder op zijn eigen manier, en toch samen. Daar staat Center Parcs voor.

Werken bij Center Parcs betekent werken in een unieke omgeving waarbij geen dag hetzelfde is.

Voor meer informatie: jobs.groupepvcp.com/nl
Hellebrekers