Ondersteuning bij de Midzomernachtduik

midzomernachtduik poster

Sponsoring

Toolkit fondsenwerving
De landelijke opbrengst van de Midzomernachtduik 2014 wordt direct ingezet voor nieuwe onderzoeken naar spierziekte bij kinderen. Voor het inzamelen van geld doet Spieren voor Spieren suggesties voor fondsenwervende activiteiten middels de toolkit, die je hier kunt downloaden. Een vast programma onderdeel zal sponsorzwemmen voor kinderen zijn. De materialen hiervoor, zoals een sponsorkaart, zijn te verkrijgen via Spieren voor Spieren. Voor meer informatie hierover kan je een mail sturen naar Spieren voor Spieren.
>> Toolkit

Sponsorpagina
Tevens kun je als accommodatie gebruik maken van de speciaal voor dit evenement aangemaakte sponsorpagina om je activiteiten extra onder de aandacht te brengen.
>> Sponsorpagina

Communicatie

Posters en Flyers
Hoewel iedere accommodatie vrij is in wat men met de Midzomernachtduik doet, willen we wel dat het een landelijk herkenbaar evenement is. Communicatie speelt daarbij een belangrijke rol, vandaar dat we je hierbij graag ondersteunen. Door steeds dezelfde stijl te gebruiken wordt het herkenbaar voor iedereen. Wij hebben daarom voor dit evenement posters en flyers gemaakt waar je zelf nog voldoende -eigen- informatie aan kunt toevoegen.
>> Flyer A5
>> Poster A4 * Poster A3 * Poster A2 * Poster A1

Persbericht
Aandacht van de lokale media is natuurlijk altijd welkom. Vaak is één telefoontje naar de redactie van de lokale/regionale (kabel)krant of omroep voldoende. Het zou mooi zijn als men een artikel schrijft of een interview. Het kan zijn dat de redactie eerst een persbericht wil ontvangen. In dat geval kun je gebruikmaken van ons voorbeeld persbericht, dat je kunt gebruiken als basis voor een eigen persbericht. Stuur bij dit persbericht ook een foto mee. Wellicht is er al eerder een evenement georganiseerd waarvan goed beeldmateriaal beschikbaar is.
>> Persbericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.