Maak het verschil in 2015

Sport en bewegen nemen een belangrijke positie in onze maatschappij in. Een rol die steeds belangrijker wordt nu er meer zorg- en welzijnstaken de verantwoordelijkheid worden van gemeenten. Dit biedt grote kansen voor de sport- en beweegsector. Maar, dit heeft ook een effect op de kwaliteit en het functioneren van je medewerkers. En natuurlijk heeft het gevolgen voor jou als manager of ondernemer.

SportWorks is sinds 2004 actief binnen de sport- en recreatiesector. De expertise en focus richt zich op organisatieontwikkeling en competentiemanagement voor sportaanbieders. Medewerkers zijn bepalend voor het succes van een organisatie of project. Zij maken het verschil, maar zijn tegelijk ook de grootste kostenpost. Om zo goed mogelijk inzicht te krijgen in de competenties van medewerkers en het team, biedt men de training ‘Competentiemanagement voor sportorganisaties’ aan.

Training competentiemanagement
De training is voor managers, ondernemers, voorzitters of ander leidinggevenden binnen sportaanbieders zoals fitnessclubs, zwembaden, gemeenten of (grote) sportverenigingen. En geeft antwoord op vragen als:

  • Hoe kun je maximaal gebruik maken van de kwaliteit van medewerkers en het team?
  • Welke managementstijl ligt het dichtste bij je en hoe kun je die inzetten naar de medewerkers?
  • Hoe maak je van de medewerkers een team?
  • Hoe zorg je ervoor dat jouw mensen het verschil gaan maken?

Dit zijn slechts enkele opbrengsten van deze training. Uiteindelijk heb je vooral inzicht in je eigen organisatie, doe je kennis op en leer je van anderen.

Save the date
De training vindt plaats op 27 maart 2015 in het SX gebouw Eindhoven.

Voor meer informatie: info@sportworks.nl

 
deel op twitter deel op facebook

 advertentie

Dewi Online