Heb jij de extra dikke beurseditie van ZwembadBranche al gelezen?


Vandaag ligt ZwembadBranche #60 in de bus, benieuwd wat er in deze speciale beurseditie staat? Bij deze een sneak preview. En wil je ZwembadBranche volgende keer ook offline kunnen lezen, meld je dan aan voor een gratis abonnement.

ZwembadBranche Dag

In het beurskatern van deze extra dikke uitgave lees je alles over de ZwembadBranche Dag van 11 oktober. Alle exposanten leggen uit waarom jij naar hun stand moet komen en daarnaast vind je een overzicht alle andere activiteiten zoals workshops en spreekuren.


Ben jij op zoek naar een leverancier voor zwembadafdekkingen? 👉 Klik hier.Afscheid Dirk Bouma en welkom Edwin Koelink

Dirk Bouma is met pensioen en heeft afscheid genomen van Bad Hesselingen. Het zwembad dat hij de afgelopen 25 jaar tot een succesvol, dynamisch en vernieuwend bedrijf heeft gemaakt. Aan Edwin Koelink de eer om dit voort te zetten. Samen met Dirk Bouma en Edwin Koelink kijken wij terug en vooruit naar zwembad Hesselingen en de zwembranche.

Uitspraak verdrinkingszaak Rhenen en gevolgen zwembranche

De verdrinkingszaak in Rhenen is ten eerste natuurlijk onbeschrijfelijk verdrietig voor de nabestaanden en daarnaast is het ook een drama voor de zwemleraren die zijn veroordeeld. Het heeft ook een enorme impact op de zwembranche. Wij vroegen een aantal spelers uit onze branche wat deze zaak nu betekent voor onze branche.

En meer…

veel meer zo vertelt Hinke van der Veen over haar zwemschool, viert Laco zijn 30 jarig bestaan, legt Bert-Jan Westendorp uit hoe het Burgemeester Kruijff zwembad een duurzaam bad werd en kun je lezen waarom JOGG zich inzet voor de gezondheid van onze kinderen.


advertentie

Pomaz