EVA Optic: hoogwaardige LED verlichting voor unieke toepassingen

EVA Optic: hoogwaardige LED verlichting voor unieke toepassingen

EVA Optic is Nederlands ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige LED verlichting voor unieke toepassingen. EVA Optic ontwikkelt zowel standaard producten als LED maatwerk oplossingen. Een tak van de organisatie richt zich op het ontwikkelen van LED oplossingen specifiek voor toepassing in veeleisende zwembadomgevingen. Met het assortiment LED verlichting voor zwembaden kan EVA Optic iedere zwemaccommodatie compleet verlichten met LED: van onderwaterverlichting tot lijnverlichting, downlights en spotlights.

Bij de ontwikkeling van de LED zwembadverlichting wordt bij uitstek rekening gehouden met de strenge eisen bij zwembaden zoals warmte, vocht en chloordampen. Er worden geen concessies gedaan op de kwaliteit van zowel productonderdelen als het eindproduct. Bovendien hebben de LED onderwaterlampen een officieel DEKRA certificaat voor veiligheid en waterdichtheid, getest volgens de IEC standaard IEC NEN EN 60598-2-18 voor onderwaterverlichting.

NIEUW! EVAline klikbaar LED railverlichting
Tijdens de beurs laat EVA Optic je graag kennis maken met EVAline, het vernieuwde LED lijnverlichting systeem voor onder meer zwembaden. EVAline is een nieuw, revolutionair klikbaar LED railverlichting systeem voor onder andere zwembaden, sportaccommodaties, parkeergarages, kantoren en productiehallen. Het EVAline railsysteem bestaat uit 2 afzonderlijke modules die eenvoudig op elkaar worden geklikt. Het systeem is gemakkelijk, flexibel en zeer snel te installeren. Het innovatieve ontwerp en het gebruik van slimme materialen als het Clixys installatiesysteem zorgen ervoor dat het prijsniveau van EVAline interessant is in vergelijking met zowel traditionele verlichting (TL) als LED buizen en andere LED systemen. Het aantrekkelijke prijsniveau betekent bovendien dat de terugverdientijd erg interessant is.

Voor meer informatie: www.evaoptic.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.