15 oktober ZwembadBranche Dag

De nieuwe generatie SPA

Overflow Spa
Overflow Spa
Bij wellness producten in een professionele / openbare omgeving is de Spa het enige product waarbij de kwaliteit flink onder doet voor een Spa zoals deze particulier wordt gebruikt. De kwaliteit van de Hydro-massage, de ergonomie en de vormgeving voldoen niet aan wat men zou mogen verwachten. Daarnaast is de installatie vaak erg kostbaar en gecompliceerd. In een samenwerking tussen Spa fabrikant 4SeasonsSpa en ontwikkelaar van waterbehandelingstechniek SwimControl is daar verandering in gekomen.

De samenwerking tussen 4SeasonsSpa SwimControl heeft geleid tot de eerste complete Overflow Spa inclusief complete waterbehandeling. Deze Spa voldoet aan de hoogste eisen wat betreft Hydro-massage, waterkwaliteit, ergonomie en gebruiksgemak. Daarnaast is de installatie van deze Overflow Spa veel eenvoudiger worden waardoor het voor veel toepassingen beter bereikbaar is geworden. De Spa is altijd op de gewenste temperatuur, is onderhoudsarm en kan zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd zonder dat daarbij ingrijpende bouwkundige aanpassingen nodig zijn.
Willem-Jan Kuipers van 4SeasonsSpa: ‘Het warme water en de hydro-massage in de Spa zorgen voor absolute ontspanning, zeker wanneer de Spa wordt geplaatst in een bijzondere ruimte, buiten in de natuur of op een dakterras. Voor hotels, openbare sauna’s en wellness complexen is dit een eenvoudige manier om een bijzondere wellness-ruimte te creëren.
Peter Maene van SwimControl: ‘De kwaliteit van het water in een Spa is een van de belangrijkste onderwerpen bij de toepassing in een professionele omgeving. Er is bewust gekozen om de overflow Spa eerst in Nederland en België te introduceren, aangezien wet en regelgeving hier veel strenger is dan in de rest van Europa. Ook particulieren die de absolute top willen op het gebied van waterkwaliteit, hydro massage en gebruiksgemak zullen niet om deze nieuwe Overflow Spa heen kunnen.’

Klik hier voor meer informatie.