23 april ZwembadBranche Dag Belgie

WaterVision zorgt voor sfeer in zwembaden

De LED zwembadverlichting van WaterVision, voor zowel onder- en boven water, optimaliseert de lichtkwaliteit en sfeerbeleving in zwembaden. Door de combinatie van de modernste LED-technieken en de unieke NanoPower® technologie die in de producten worden toegepast, is men in staat om een duurzaam Nederlands product van hoge kwaliteit te bieden. Tegelijkertijd wordt er gestreefd naar een lichtoplossing met een optimale lumen /Watt verhouding en de hoogste energie-efficiëntie. Met als eindresultaat een goed lichtbeeld in het water, veiligheid voor de zwemmers en een forse besparing op de energiekosten.

Het assortiment LED- onderwaterschijnwerpers omvat modellen in diverse vaste kleuren en kleurwisselende RGBW uitvoeringen. De lichtsterkten variëren van 25 tot 100Watt. Naast de LED schijnwerpers biedt WaterVision ook de benodigde apparatuur voor de lichtaansturing, zodat verschillende lichtscènes via een bedienpaneel of een mobile app, kunnen worden geactiveerd. De serie waterdichte (IP68) CrystalColor LED-spots is beschikbaar voor object- en accentverlichting in natte ruimtes zoals sauna’s, douches en zwembadomgevingen. Uniek aan deze serie LED-spots is de mogelijkheid om per armatuur de gewenste lichtkleur en de uitstralingshoek te kiezen.

De WaterVision LED-verlichting is te vinden in vele sport- en recreatiebaden, Olympische zwembaden, waterparken, wellness-centra, hotel zwembaden, therapiebaden en duikbassins. Door de bundeling van kennis en de jarenlange specialisatie in het toepassen van LED verlichting in zwembaden, is men in staat een deskundig advies te geven bij het inzetten van LED verlichting in zwembadaccommodaties en sauna omgevingen.

Voor meer informatie: www.watervision.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.