Zwembad Jaspers (Winterswijk) zoekt Zweminstructeur

Wij zoeken
Een zelfstandige collega met een diploma Zwemonderwijzer of MBO-sb (CIOS) met aantekening zwemmen, bij voorkeur aangevuld met doelgroepapplicaties. De diploma’s EHBO, reanimatie en BHV zijn een pré of de bereidheid tot het volgen van cursussen hiervoor. Je hebt een flexibele houding en bent klantgericht ingesteld. Daarnaast ben je representatief en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. De werktijden zullen in onderling overleg worden afgestemd.

Taken
Je bent verantwoordelijk voor het geven van publieksgerichte zwemactiviteiten (scholen, particulieren, privé-lessen en doelgroepen). Verder houd je toezicht tijdens recreatieve uren en voer je opruim- en schoonmaakwerkzaamheden uit. Daarnaast verzorg je diverse aqua-sporten.

Wij bieden
Een leuke en afwisselende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO zwembaden. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 9 mei je c.v. en motivatie naar vacature@zwembadjaspers.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Winterswijk
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Vast
Uren: 32-40 uur
Salarisindicatie: in overleg

Zwembad Jaspers

Zwembad Jaspers is een zwembad waar de hele familie zich prima kan vermaken. Er is een wedstrijdbad, een recreatiebad, een peuterbad, een whirlpool, glijbaan, stroomversnelling en een Turks stoombad. Voor ieder wat wils!

Voor meer informatie www.zwembadjaspers.nl/.

E.B.T.C.