WoerdenSport Zwembaden (Woerden / Harmelen) zoekt Toezichthouders

Wij zoeken
Zelfstandig werkende en pro-actieve collega’s met een diploma Zwemmend Redden en bij voorkeur in het bezit van een EHBO certificaat. Als je in het bezit bent van een ‘LifeGuard’-certificaat is dat een pré. Je bent betrouwbaar, klantgericht en representatief, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent inzetbaar op doordeweekse dagen en in het weekend.

Wat mag je gaan doen
Je houdt toezicht tijdens onze recreatieve openingstijden in onze beide zwembaden. Je maakt de accommodatie gereed voor het gebruik door publiek en je zorgt er in algehele zin voor dat al onze gasten een plezierig in veilig verblijf hebben in onze zwembaden. Naast deze werkzaamheden vind je het niet erg om schoon te maken en kleine eenvoudige onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Wij bieden
Een mooie, zelfstandige en afwisselende functie in een leuke en dynamische omgeving met veel ruimte voor inbreng van ideeën. WoerdenSport heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Zwembaden. Als je interesse hebt om door te groeien naar zweminstructeur, is het mogelijk om via ons de opleiding tot zweminstructeur te volgen.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 29 juli je c.v. en motivatie naar robert.lander@woerdensport.nl

Vragen?
Voor vragen kun je contact opnemen met Robert Lander, Algemeen Manager. Telefoon: 06-86826035

Locatie: Woerden / Harmelen
Provincie: Utrecht
Dienstverband: Oproepbasis
Uren: 8-16 uur
Salarisindicatie: in overleg

WoerdenSport Zwembaden

WoerdenSport is de exploitant van de zwembaden ‘Batenstein’ in Woerden en ‘H2O’ in Harmelen. WoerdenSport is opgezet door betrokken inwoners die zich ten doel stelt deze zwembaden toegankelijk te houden voor haar inwoners door een transparant, renderend en effectief zwembadbeheer met een grote maatschappelijke betrokkenheid en gezonde financiële kaders.

Voor meer informatie www.woerdensport.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
VConsyst