Sportbedrijf Nunspeet zoekt Zwemonderwijzer Zwem-ABC

Je zorgt dat onze klanten een leuke en plezierige dag hebben in een schoon en veilig bad.
Sport- en recreatiecentrum de Brake heeft drie zwembaden: een wedstrijdbad, een recreatiebad en een instructiebad. Per 1 maart 2023 verhuizen we naar een nieuwe accommodatie op sportpark De Wiltsangh. Daar zullen ook drie zwembaden zijn: een 6-baans 25-meter wedstrijdbad, een doelgroepenbad en een recreatiebad.

Je wisselt geregeld van bad. Ook een wissel naar schoonmaakwerkzaamheden hoort erbij. Na het toezicht houden en schoonmaken, ga je aan jouw zwemlessen beginnen. Je leert kinderen volgens de Zwem-ABC-methode zwemmen, waarbij FUN en spelenderwijs leren in het water altijd vooropstaat.

Wat vinden wij belangrijk?

Jij staat enthousiast en energiek langs de badrand om onze zwemmers en zwemsters antwoord te geven op hun vragen, te voorzien van een sportief advies of een spetterende zwemles. Wij zijn bijna 365 dagen per jaar open van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en daarom is een portie flexibiliteit van belang. In een rooster en op zaterdag en zondag werken, horen erbij. Een vereiste is dat je in bezit bent van een EHBO/AED-diploma. Heb je daarnaast ook een BHV certificering, is dat een plus. Daarnaast ben jij
• minimaal 18 jaar;
• in het bezit van een diploma Zwemonderwijs.

Wat bieden wij?

Naast veel blije kinderen en trotse ouders bij het maandelijkse afzwemmen, krijg je een bad vol met leuke collega’s, een personeelsregeling sporten en kansen jezelf verder te ontwikkelen.
Het salaris zal afhankelijk van opleiding en ervaring conform cao Zwembaden worden ingeschaald.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Nunspeet
Provincie: Gelderland
Dienstverband: Parttime
Uren: 24-32 uur
Salarisindicatie: € 2.000 – € 2.500

Sportbedrijf Nunspeet BV

Sportbedrijf Nunspeet is een jong, fris en innoverend bedrijf voor sport en bewegen in de gemeente Nunspeet. Wij bieden sport en bewegen een aansprekend podium. Wij stimuleren de sportdeelname en attractieve en actieve sportbeleving. Sportbedrijf Nunspeet is een ambitieuze organisatie. Wij hebben als doel iedereen in gemeente Nunspeet en omgeving met plezier in beweging te krijgen en houden. Wij zoeken een collega die dit doel met ons wil realiseren.

Voor meer informatie: www.sportbedrijfnunspeet.nl


advertentie

Area H20