Sport- en Recreatiecentrum ‘t Kikkerfort (Breukelen) zoekt Allround zweminstructeur

Ben je sportief en voel jij je als een vis in het water? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en neem jij het initiatief? Kom werken bij Sport- en Recreatiecentrum ‘t Kikkerfort in Breukelen!

Wat ga je doen
Als allround zwemonderwijzer ben je verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen en het verzorgen van doelgroep activiteiten. Daarnaast houd je toezicht en ben je het aanspreekpunt voor onze gasten. Jij draagt zorg voor ieders veiligheid tijdens vrij- en recreatief zwemmen en bent doortastend als het nodig is.

Wie ben je
Je zorgt samen met jouw collega’s voor een goede sfeer aan het water en weet spontaan onze gasten te verrassen met spel en plezier. Je bent communicatief sterk, gastvrij en klantgericht. Jij weet de verschillende (ouders en begeleiders van) bezoekers tevreden te stellen, te enthousiasmeren en te motiveren. Werken in het Kikkerfort betekent ook werken op zaterdagen en zondagen, waarbij wij een onregelmatigheidstoeslag kennen op basis van gewerkte uren. Werken in de weekenden en avonduren is voor jou dus geen probleem.

Wat heb jij in huis
Diploma zwemonderwijzer.
Certificaten doelgroepen.
EHBO.
BHV.

Wat maakt deze functie zo leuk
Wij bieden een leuke, verantwoordelijke functie in een gezellig en professioneel team!

Wat bieden wij
Stichtse Vecht biedt je een prima salaris en goede flexibele arbeidsvoorwaarden, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen en jouw werk-privébalans. Je kunt een budget van 17,05% van jouw salaris naar eigen wens inzetten voor zaken als vitaliteit en het kopen van extra verlof.

We zijn een lerende organisatie, erop gericht om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Daar zijn ook allerlei mogelijkheden toe, doordat we diverse inhouse trainingen aanbieden en je externe opleidingen kan volgen. Uniek bij Stichtse Vecht is dat jij als medewerker volop de ruimte krijgt om mee te werken aan team overstijgende projecten en innovatie.

Afhankelijk van je opleiding en ervaring krijg je een passend salaris. Voor deze functie is dat maximaal € 2.846,- bruto per maand (functieschaal 6) bij een volledige werkweek van 36 uur. Je krijgt een aanstelling voor een jaar met de zekerheid van een vast dienstverband bij goed functioneren.

Gemeente Stichtse Vecht onderschrijft de NVP Sollicitatiecode Werving en Selectie.

Geïnteresseerd?
Reageer dan voor 23 februari via onderstaande knop

Vragen?
Neem voor inhoudelijke informatie contact op met Anthony Fokker via 06 20476148.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Maarssen
Provincie: Breukelen
Dienstverband: Vast
Uren: 16-24 uur
Salarisindicatie: in overleg

Gemeente Stichtse Vecht

Gemeente Stichtse Vecht is jong, nieuwsgierig, creatief, ondernemend en altijd in beweging. Want wat vandaag is, kan morgen geheel anders zijn. Als we samenwerken, kunnen we onze dromen voor de toekomst verwezenlijken. Spring met ons in het diepe en deel je plannen en ideeën.

Voor meer informatie www.stichtsevecht.nl.
Pomaz